Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2015

ΙΔΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ Η ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΣΤΟΥΣ... ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ: Ο ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΗΣ ΠΟΥ ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΕ ΤΗΝ ΚΟΥΡΔΑ ΜΑΧΗΤΡΙΑ ΖΕΙ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΕΛΝΕΙ...ΜΗΝΥΜΑ! ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΓΙΑ...ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ! ΖΟΥΜΕ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ!

Δείτε τη φωτογραφία ντοκουμέντο που αλιεύουμε από το προφίλ φίλου....


μας στο facebook. Αυτός είναι ο τζιχαντιστής που αριστερά τον βλέπετε να πανηγυρίζει ο εγκληματίας και δεξιά ήδη, όπως μαθαίνουμε, βρίσκεται στη Γερμανία ως...μετανάστης! Αυτός, με το δάχτυλο σηκωμένο σα να προειδοποιεί είναι έτοιμος ανά πάσα στιγμή να σφάξει και άλλους χριστιανούς ή αλλόθρησκους (ως προς τον ισλαμισμό). Είναι σχεδόν βέβαιο ότι βρίσκεται στην Ευρώπη με συγκεκριμένη αποστολή να χτυπήσει όταν λάβει το σύνθημα και αφού οργανωθεί εντός αυτής.
Σε αυτούς λοιπόν τους τζιχαντιστές πηγαίνει ένα μέρος της βοήθειας των Ελλήνων, με τους Δημάρχους να αναλαμβάνουν τέτοιου είδους αποστολές. Μα τόσο μακάκες είμαστε; Δεν βλέπουν οι Δήμαρχοι ότι υπάρχει σχέδιο εξόντωσης της Ελλάδος και της Ορθοδοξίας; Αν οι Δήμαρχοι δεν το βλέπουν αυτό το σχέδιο, εμείς συστήνουμε στον κόσμο να μην δίνει καμία βοήθεια. Οσονούπω οι λαθρομετανάστες θα χτυπήσουν και εντός της Ελλάδος! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου