Παρασκευή 23 Οκτωβρίου 2015

ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΟΛΑΣΗ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ! Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΝΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΗΣΙ! ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ!

Ο Πάνος Καμμένος, αυτός που κατήγγειλε όσους ψήφιζαν τα προηγούμενα Μνημόνια, λέγοντας ότι με την ψήφιση των μνημονίων δεν...


θα έχουμε αξιόμαχες ένοπλες δυνάμεις, γιατί δεν θα υπάρχουν καύσιμα στα στρατιωτικά οχήματα, ότι δεν θα μπορούν να σηκωθούν τα αεροπλάνα να αναχαιτίσουν τα τούρκικα αεροσκάφη, είναι αυτός που ψήφισε το 3ο Μνημόνιο. Είναι αυτός που ψήφισε νέα μείωση στις στρατιωτικές δαπάνες της χώρας και είναι αυτός που με δική του πλέον ευθύνη οι ένοπλες δυνάμεις οδηγούνται στην διάλυση.  Ηη χθεσινή κραυγή αγωνίας του αρχηγού του ΓΕΣ ότι στις ένοπλες δυνάμεις δεν υπάρχει καν φαγητό ούτε στολές για τους νεοσύλλεκτους δείχνει σε όλο τον κόσμο την τραγική κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα ελληνικά στρατά. Είμαστε και ξυπόλητοι και χωρίς σώβρακα! Αυτό οι Τούρκοι το γνωρίζουν και για την εσωτερική του  εκτόνωση και εν όψει εκλογών είναι πολύ πιθανόν να κάνουν επίθεση για να καταλάβουν ελληνικό νησί. Το Καστελόριζο κινδυνεύει και με δεδομένο ότι θέλουν να μπλοκάρουν την ελληνική ΑΟΖ μπορεί να δημιουργήσουν τετελεσμένες καταστάσεις. Ποιος θα τους σταματήσει; Ο νενέκος Πάνος Καμμένος; Αυτός που ψήφισε το χειρότερο 3ο Μνημόνιο; Αυτός φέρνει την καταστροφή με δική του υπογραφή! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου