Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ: ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΤΟΥ, ΠΡΟΣΚΥΝΑΕΙ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΑΥΡΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΣΤΕΛΝΕΙ ΣΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΜΑΤΙΚΟ ΤΑΦΟ ΑΓΡΟΤΕΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ! ΚΑΛΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ, ΤΟΥ...ΚΑΤΗΧΗΤΙΚΟΥ ΗΤΑΝΕ!

Είναι ο....καλός χριστιανός Πάνος Καμμένος. Ο αγωνιστής Καμμένος που χαρακτήριζε προδότες όσους ψήφισαν τα προηγούμενα μνημόνια. Το....


δικό του όμως, το 3ο και χειρότερο Μνημόνιο είναι αυτό που έφερε μαζί με τον Τσίπρα για να σταυρώσει τους Έλληνες! Για το...καλό τους, λέει ο Καμμένος, γιατί αν δεν έφερνε το Μνημόνιο, τότε θα ερχόταν ανείπωτη καταστροφή. Προφανώς εννοεί ότι θα ξεκληριζόταν όλο το έθνος και δεν θα έμενε τίποτε όρθιο. Οπότε, ο Καμμένος, στο όνομα της...Παναγίας (φέρει και το όνομά της) αποφάσισε να πετσοκόβει σιγά σιγά τους Έλληνες και κάθε φορά από μία κοινωνική ομάδα. 
Πάντως, με το 3ο Μνημόνιο θανατώνει επαγγελματικά τους αγρότες, του κατοίκους και επαγγελματίες των νησιών, τις φαρμακοβιομηχανίες και όλες τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις! Με άλλα λόγια, ο Πάνος Καμμένος κάνει τον σταυρό του, προσεύχεται στην Παναγία και μετά σταυρώνει τους Έλληνες, λέγοντας κι από πάνω ότι το κάνει για το καλό τους και ότι με το τελευταίο Μνημόνιο οδηγούμαστε στην έξοδο από την κρίση! 
Απίθανος ε; 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου