Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

Η ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ!

Οι Βρυξέλλες δεν είναι μόνο μια όμορφη πόλη. Έχει και τη σκοτεινή πλευρά της. Δείτε φωτογραφίες....

Ο στρατός πλέον βρίσκεται ανάμεσα στα πόδια των πολιτών που περιδιαβαίνουν τους δρόμους και το Μετρό. Βρίκεται σχεδόν παντού. Ο τρόμος έχει κυριεύσει τους πάντες, και οι ένοπλες δυνάμεις προσπαθούν να επαναφέρουν την ηρεμία. Στρατιωτικά οχήματα βρίσκονται σταθμευμένα σε διάφορα σημεία της βελγικής πρωτεύουσας, με ένοπλους στρατιώτες να φυλάνε χαρακτηριστικά σημεία της πόλης. Επί 24ώρου βάσεως φυλάσσεται και η πρεσβεία του Κατάρ, χώρα η οποία θεωρείται ότι χρηματοδοτεί τους τζιχαντιστές!

ΕΠΑΙΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣΤΕΓΟΙ, ΚΥΡΙΩΣ ΝΕΟΙ!

Πολλοί είναι οι επαίτες αλλά και οι άστεγοι, κυρίως νέοι άνθρωποι. Μια θλιβερή εικόνα που επιβεβαιώνει την παγκόσμια οικονομική κρίση. Μια κρίση που σαρώνει νέους ανθρώπους. Άλλοι αυτοκτονούν και άλλοι επαιτούν. Νέοι άνθρωποι που σκύβουν το κεφάλι από ντροπή. Δεν είναι στον χαρακτήρα τους η επαιτεία, η ζωή τους τα έφερε έτσι. Προσέξτε τον κύριο επάνω, με σκυμμένο και κρυμμένο το πρόσωπό του. Όλο του το βιος βρίσκεται δίπλα του. Το κρύο τον τσακίζει...
Κάτω, μια μουσουλμάνα μάνα, μαζί με το βρέφος της έξω από ένα κατάστημα.
Μια και ο λόγος για μουσουλμάνους. Οι αλλοδαποί αποτελούν σε πολλές συνοικίες των Βρυξελλών την πλειοψηφία! 65% είναι μουσουλμάνοι και μόνον το 35% Βέλγοι κάτοικοι, σε πολλές συνοικίες της πρωτεύουσας. Το μεταναστευτικό και βεβαίως ο ισλαμισμός τσακίζουν το Βέλγιο. Σε λίγα χρόνια και με αυτούς τους ρυθμούς, οι Βέλγοι θα αποτελούν μειονότητα στον τόπο τους. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου