Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

ΔΑΚΡΥΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΠΕΥΚΑΚΙΑ! ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ, ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΖΟΡΜΠΑ.

π. Σταῦρος Τρικαλιώτης: Π ρίν λίγα χρόνια στήν ἐτήσια Πανήγυρη τῶν Ἀγίων Ἀναργύρων κατά τή διάρκεια παραδοσιακῆς μουσικῆς ἐκδηλώσεως, μέ τόν Μιχάλη Μιχαηλίδη πού σήμερα τό πρωί ἐξεδήμησε πρός τόν Κύριον, πού τόσο πολύ τόν ἀγαποῦσε. 
Θά θυμᾶμαι πάντα τήν ἀγάπη πού εἶχε πρός τήν Ἐκκλησία, τήν ἀγάπη κι ...

ἐκτίμηση πού ἔτρεφε πρός τό πρόσωπό μου, τήν ἀγάπη του στήν οἰκογένειά του καί τήν μεγάλη προσφορά του στήν συνοικία τῶν Πευκακίων. 
Θά θυμόμαστε πάντα τήν σύνεσή του καί τίς σοφές συμβουλές του.

Ὀ  ἀείμνηστος Μιχάλη Μιχαηλίδη, ἦταν ὁ  ἄνθρωπο πού τά κατάφερε σέ μεγάλο βαθμό νά συνεννοηθεῖ μέ τούς ἀνθρώπους. Ὄπου δέν τά κατάφερνε, σιώπαινε μέ διάκριση. Εἶχε τό χάρισμα νά πείθει μέ ἐπιχειρήματα....
Ὑ.Γ. Καλό ταξίδι Μιχάλη στήν ἀγκαλιά τοῦ Θεοῦ...
Στήν οἰκογένειά του ἐκφράζω τά θερμότατα συλλυπητήριά μου. 
Θά τόν θυμόμαστε πάντα μέ τίς καλύτερες ἀναμνήσες.

Τό Σάββατο 12 / 12 / 2015 στίς 12 τό μεσημέρι θά γίνει ἡ κηδεία του στόν Ἱερό Ναό Ἀγίων Ἀναργύρων Πευκακίων

Δήμαρχος Γιάννης Σταθόπουλος: Έφυγε σήμερα το πρωί από τη ζωή ο Μιχάλης Μιχαηλίδης, Πρόεδρος επί πολλά χρόνια του Συλλόγου κατοίκων Πευκακίων «Αναγέννηση»
Ο Μιχάλης αγωνίστηκε επί πολλά χρόνια για τα δίκαια αιτήματα της περιοχής των Πευκακίων και πολλά από αυτά που έγιναν οφείλονται στην επιμονή του και τους αγώνες του.
Εκφράζω τα ειλικρινή συλλυπητήρια μου και όλης της Δημοτικής αρχής στη γυναίκα του, στα παιδιά του, τα εγγόνια του και σε όλη την οικογένεια.
Θα τον θυμόμαστε πάντα.
Πρώην Δήμαρχος Βασίλης Γιαννακόπουλος: Η ξαφνική απώλεια του Μιχάλη Μιχαηλίδη αφήνει ένα μεγάλο κενό στην πόλη μας.
Οι προσπάθειές και οι αγώνες του για τα αγαπημένα του Πευκάκια , αποτελούν σημαντική παρακαταθήκη για Αγία Παρασκευή.
Ο Μιχάλης Μιχαηλίδης με το ήθος του, την ανιδιοτέλειά του, την αγωνιστικότητα και τη συνεπή στάση του, θα παραμείνει σημεῖο αναφοράς για όλους εμάς.
Στην οικογένειά του  και τους οικείους του εκφράζω εκφράζω τα βαθιά μου συλλυπητήρια.
Βασίλης Γιαννακόπουλος
πρώην Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής

Πρώην Δήμαρχος Βασίλης Ζορμπᾶς: Αντίο Μιχάλη.
Η απώλεια ενός αγαπημένου φίλου, του Μιχάλη  Μιχαηλίδη, με γέμισε θλίψη.  Ο Μιχάλης, ήταν ένας ανιδιοτελής  αγωνιστής, ένας έντιμος συνομιλητής κι ένας συνετός και σώφρων άνθρωπος. Η προσφορά του στη συνοικία του τα Πευκάκια αλλά και στην πόλη μας γενικότερα, είναι τεράστια. Θα πρέπει να είναι παράδειγμα για μίμηση για όλους όσοι ασχολούμαστε με τα κοινά.Ο Θεός να τον αναπαύσει και να δώσει παρηγοριά στους δικούς του.
Συγκινητικά εἶναι καί ὅσα ἔγραψε στό fb ὀ ἀγαπημένη του κόρη
Γιώτα Μιχαηλίδου:Στη ζωη ολων ηρθες σαν Αγγελος και ετσι επελεξε η Παναγια να σε παρει απο εδω γιατι σε χρειαζονταν εκει πανω. Να βαλεις ταξη στις ψυχες ολων. Σε αγαπώ και σεβομαι την αποφαση σου να ταξιδεψεις...Θα ρθει καποτε η ωρα που και παλι θα μαστε ολοι μαζι. Οπως μονο εμεις ξερουμε. Σε αγαπω ΠΑΤΕΡΑ! Εις το επανιδειν... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου