Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΑ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΤΩΝ 500 ΕΥΡΩ, ΞΑΝΑΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΑΟΥΛΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ! ΣΑΝ ΤΑ ΠΟΝΤΙΚΙΑ ΣΤΗ ΦΑΚΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!

Οι τοκογλύφοι, σε συνεργασία με την προδοτική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έριξαν το δόλωμα με το τυρί και μαζεύουν στη φάκα τα ...ποντίκια-Έλληνες! Ποιο ήταν το δόλωμα; "οι κάτοχοι των χαρτονομισμάτων των 500 ευρώ θα θεωρηθούν ύποπτοι για ...ξέπλυμα βρώμικου χρήματος"! Τσιρλίστηκαν απάνω τους οι περισσότεροι και άρχισαν να βγάζουν από...


τα μπαούλα και τα σεντούκια τα 500ευρα και να τρέχουν να τα καταθέσουν στις τράπεζες, γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα έμπαινε μέσα στο σπίτι τους ο.... Τρύφωνας Αλεξιάδης και τα λεφτά θα τους κατασχούσε και θα τους έχωνε στη φυλακή ως μέλη εγκληματικής συμμορίας για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος!
Τρέχουν οι πολύπαθοι Έλληνες να ξαναεπιστρέψυν τα λεφτά τους στις τράπεζες τα οποία τα είχαν πάρει από τις ίδιες τις τράπεζες σε χαρτονομίσματα των 500 ευρώ (για να μην έχουν πολλές δεσμίδες) και τα κρατούσαν σπίτι τους!
Κι έτσι, θα ακουστεί μια μέρα ότι έγινε "κούρεμα" των καταθέσεων! Και...πάνε τα λεφτά του κοσμάκη! 
Μαφιόζικες μέθοδοι από την κυβέρνηση σε συνεργασία με γκάγκστερς οικονομικούς δολοφόνους της ΕΕ!  

1 σχόλιο:

  1. μεγαλυτερη μαλακια απο αυτα που γραφεις παραπανω δεν εχω ξανακουσει ή ξαναδιαβασει στην ζωη μου.... συμφωνω με τις πουστες της κυβερνησης και της καθε κυβερνησης.... για να αρπαξει τα χρηματα του κοσμου αλλα ο παραπανω τροπος απλως δεν γινεται εκ των πραγματων..... σε περιπτωση αποσυρσης των 500ρικων δεν χρειαζεται αυτα τα κατατεθουν αλλα απλως να αλλαχτουν επιτοπου στο ταμειο..... ταμεια απο την αλλη υπαρχουν πολλα οπως και υποκαταστηματα τραπεζων επισης πολλα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή