Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016

ΝΕΕΣ ΑΝΕΚΔΟΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ!

O Μιχάλης Τράκας, πρόεδρος του ΔΟΠΑΠ ήταν ο συντονιστής, από μικροφώνου της παρέλασης. Θετική εντύπωση έκανε η εμφάνιση κοριτσιών με παραδοσιακές στολές και δυο τσολιάδων που πλαισίωναν το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη. 
Δεν κουραζόμαστε να το επαναλαμβάνουμε: αξίζουν σε όλους συγχαρητήρια. Ήταν η καλύτερη παρέλαση που έγινε ποτέ στον Χολαργό. Ίσως το γεγονός ότι εκτός από τον Δήμαρχο Αποστολόπουλο, τον Πρόεδρο του ΔΣ Οικονόμου, σύσσωμο το δημοτικό συμβούλιο, παρόντες στην παρέλαση ήταν και οι δυο παλαιότεροι δήμαρχοι της πόλης, οι κ.κ. Ξύδης, Σκούρτης, κάτι που ανέβασε ψηλότερα τον πήχυ. Και πέτυχαν απόλυτα. Δείτε στα περισσότερα τις νέες, ανέκδοτες φωτογραφίες....


Δεν φαίνεται ο Δήμαρχος Αποστολόπουλος; Πού να φανεί; Μας έκανε...νερά η μηχανή και τον δήμαρχο τον πήραμε από μακριά, αφού κατέθεσε το στεφάνι στον άγνωστο στρατιώτη, Μόλις που διακρίνεται η πλάτη του, ενώ αποχωρεί από το μνημείο.





7 σχόλια:

  1. Ευτυχώς που δεν παρέστη ο Μίστερ Νίκος. Θα αμόλαγε πάλι κάποια από τις γνωστές μπουρδολογίες του περί νέου έθνους.
    Πάντως, ο κειμενογράφος του θα πρέπει να πληρώνεται αδρά!

    Εύγε λοιπόν για την παρέλαση, σε όλους.
    Και ας ελπίσουμε ότι οι Έλληνες θα ξυπνήσουν σύντομα.
    Μ.Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ Μάκη,

    θα ήθελα να ενημερώσω εσένα και τους συνδημότες μας, ότι σήμερα την ίδια ώρα με την παρέλαση στον Χολαργό, παρέλασαν με ιδιαίτερη τιμή και περηφάνια τα σχολεία, το Λύκειο Ελληνίδων και οι πρόσκοποι στου Παπάγου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάποιοι κάνουν παρέλαση με....''ξένα υλικά και δανεικούς''....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγχαρητηρια για την αψογη οργανωση της παρελασης στον τελεταρχη και Προεδρο του ΔΟΠΑΠ κ.Μιχαλη Τρακα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε κάτι πλάκες, αυτοί ευλογούν τα γένια τους αναμεταξύ τους, άσε που γράφουν και για τους εαυτούς τους, σαν τον τελευταίο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μέσα στην Εθνική κακομοιριά και απαξίωση την οποία βιώνουμε, τέτοιες εκδηλώσεις μνήμης μαζί με τις εικόνες που παράγουν, θυμίζοντάς μας ότι πάνω και πέρα από τις διαφορές μας είμαστε ΜΟΝΟΝ ΕΛΛΗΝΕΣ, είναι άξιες θερμών συγχαρητηρίων.

    Σπύρος Δενδρινός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΖΗΤΩ Η 21η ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967

    ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ 1821 ΜΟΝΟ ΠΟΥ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.....ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ....ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή