Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

«Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΙΝΑΕΙ ΚΙ ΕΣΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ»! ΑΓΡΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ!

Περίμενε τελείως διαφορετική την επιστροφή της από τη Νέα Υόρκη. Όμως οι φωτογραφίες της προκάλεσαν σάλο...

Τι το ήθελε το ταξίδι στη Νέα Υόρκη; Μπορεί όπως τόνισε και η ίδια να πέρασε πολύ καλά, κάτι που φάνηκε και από τις φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μπορεί να πήρε συνέντευξη από τη Νία Βαρντάλος, να ευχαριστήθηκε τις βόλτες της στο “Μεγάλο Μήλο” και να έζησε την εμπειρία που αναζητούσε… πέρα από τον Ατλαντικό, όμως σίγουρα αυτό που δεν περίμενε με τίποτα η Ελένη Μενεγάκη ήταν η πρωτόγνωρη και άγρια επίθεση που δέχθηκε για την απόφασή της να κάνει αυτό το ταξίδι, εκμεταλλευόμενη το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας.
Και αν δεν την επηρέασαν και τόσο οι φωνές κάποιων για το γεγονός ότι οι εκπομπές της Πέμπτης και της Παρασκευής ήταν μαγνητοσκοπημένες (αφού το ταξίδι είχε ξεκινήσει από το απόγευμα της Τετάρτης), κάποιες άλλες φωνές την πείραξαν. Και την πείραξαν πάρα πολύ! Ουσιαστικά το… κακό και το ντόμινο του “πολέμου” που ξέσπασε, ξεκίνησε από μια φωτογραφία που “σήκωσε” στον προσωπικό της λογαριασμό στην οποία ποζάρει χαμογελαστή σε έναν από τους κεντρικούς δρόμους της πόλης (λογικά σε ρόλο φωτογράφου είναι ο άμεσος σνεργάτης της και συνοδός της σε αυτό το ταξίδι Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος). Ντυμένη casual και φορώντας ένα λευκό σκούφο η Ελένη κρατά δυο μεγάλες τσάντες με ψώνια από πασίγνωστο οίκο τα οποία έκανε πριν από λίγη ώρα στη Νέα Υόρκη.
 “Προκαλείς”
Τι ήταν να ανεβεί η συγκεκριμένη φωτογραφία; Μπορεί οι περισσότεροι να της έκαναν εγκωμιαστικά σχόλια για την ομορφιά και το στυλ της, αλλά την ίδια ώρα μέσα στον προσωπικό της λογαριασμό υπήρχαν και αρκετές φωνές που “έκραξαν” την παρουσιάστρια! Ο λόγος; Ότι όχι μόνο ανέβασε φωτό από το υπερατλαντικό ταξίδι της και τις βόλτες της στο “Μεγάλο Μήλο” αλλά  φρόντισε και να δείξει σε όλους τα πανάκριβα ψώνια που είχε κάνει. “Ελένη, έκανες μεγάλο λάθος με αυτήν την επίδειξη πλούτου. Ντροπή. Σταμάτα να προκαλείς”, ήταν το νόημα των “καρφιών” κατά της βασίλισσας της ελληνικής τηλεόρασης, αφού δεν ήταν λίγοι που της έλεγαν ότι σε μια τόσο δύσκολη εποχή για όλους, οι συγκεκριμένες φωτογραφίες αποτελούν μεγάλη πρόκληση.
“Λίγη μετριοφροσύνη δεν βλάπτει” της ανέφεραν χαρακτηριστικά, ενώ ορισμένοι έγιναν ακόμη πιο καυστικοί. “Άλλοι πεινάνε και πεθαίνουν στα σύνορα και άλλοι ζητωκραυγάζουν τα ακριβά ταξίδια τους και τα ψώνια τους”, “Περιμένω κάποιος επώνυμος να κάνει τη διαφορά, όπως η Τζολί, αλλά μπα…”, “Πήγαινε να βοηθήσεις τους Συριανούς (σ.σ. προφανώς εννοούσε Σύριους) που πεινάνε, όχι να μας δείχνεις μ…ίες”.
 Τα νεύρα της
Αυτή είναι η πρώτη φορά που η Ελένη δέχεται τέτοια επίθεση, αφού σχεδόν όλα τα μηνύματα που παίρνει είναι αποθεωτικά. Η παρουσιάστρια δεν σχολίασε καθόλου όσα συνέβησαν, αλλά ήταν εμφανές ότι είχε πειραχθεί από τα σε βάρος της σχόλια. Δεν ήταν τυχαία και τα νεύρα που είχε κατά τη διάρκεια των εκπομπών της την περασμένη εβδομάδα. Το ταξίδι αυτό για εκείνη ήταν ένα όνειρο ζωής και το μόνο που ήθελε να δείξει στους followers της ήταν πόσο χάρηκε με αυτήν την εμπειρία. Γι’ αυτό κι έπεσε από τα σύννεφα για τον πόλεμο που δέχθηκε.
“Η Ελένη δεν έχει προκαλέσει και ειδικά τα τελευταία χρόνια προσέχει πάρα πολύ κάθε κίνησή της. Δεν έχει κάνει καμία επίδειξη πλούτου και δεν είχε στόχο να το κάνει ούτε και τώρα. Απλώς ήθελε να μας δείξει ότι ήταν ευτυχισμένη που επισκέφθηκε τη Νέα Υόρκη”, θα πει στενός της συνεργάτης.
Η παρουσιάστρια προσπαθεί να κρατηθεί ψύχραιμη και πιστεύει ότι όσοι την κατηγορούν πολύ σύντομα θα αλλάξουν γνώμη. Έχει αποδείξει άλλωστε το ευαίσθητο πρόσωπό της όλα αυτά τα χρόνια, με ενέργειες που έχουν μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ούτε έχει κάνει ποτέ επίδειξη πλούτου όπως την κατηγόρησαν. Και αυτό ήταν που την πείραξε πιο πολύ από όλα στα σε βάρος της σχόλια. Μέχρι στιγμής δεν έχει απαντήσει. Όπως συνήθως κάνει σε ό,τι ακούγεται και γράφεται για εκείνη. Μόνο που αυτή τη φορά μην αποκλείσετε να αλλάξει τακτική. Και όχι με λόγια, αλλά με έργα…
ΤΗΣ ΕΥΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ/ Περιοδικό YES, athensgo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου