Δευτέρα 21 Μαρτίου 2016

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ! ΔΥΟ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΕΠΕΣΑΝ ΜΕ "ΓΟΥΡΟΥΝΑ" ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΕΧΑΣΑΝ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ!

Τραγικό τέλος στην υπόθεση των δύο φοιτητών που έχασαν τον έλεγχο...

της γουρούνας στην οποία επέβαιναν το απόγευμα του Σαββάτου με αποτέλεσμα να πέσουν στην θάλασσα στην περιοχή Κουμπελής, στα Χανιά. Συγκεκριμένα, λίγο μετά τις 7 το απόγευμα του Σαββάτου, δύο φοιτητές έχασαν τον έλεγχο της γουρούνας στην οποία επέβαιναν με αποτέλεσμα να πέσουν σε θαλάσσια περιοχή στον βιολογικό στον Κουμπελή. Να σημειωθεί ότι τους δύο φοιτητές ακολουθούσε φίλος τους με δικό του μηχανάκι ο οποίος μετά την πτώση τους στην θάλασσα προσπάθησε να τους βοηθήσει αλλά δεν μπορούσε και κάλεσε βοήθεια. Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων με υποθερμία.
troxaio6Δυστυχώς λίγο μετά τις 9 το βράδυ οι δύο νέοι ανασύρθηκαν νεκροί από τον βυθό της θάλασσας. Τις σορούς τους εντόπισε δύτης ιδιωτικής εταιρείας κοντά σε βράχια.
troxaio7
troxaio2
Υπενθυμίζουμε ότι το ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 7 το απόγευμα, όταν οι δύο άτυχοι νέοι που κινούντο στον παραλιακό δρόμο του Κουμπελή, έχασαν τον έλεγχο της γουρούνας σε μία στροφή κοντά στις εγκαταστάσεις του βιολογικού καθαρισμού, προσέκρουσαν στις προστατευτικές μπάρες εκσφενδονίστηκαν στα βράχια κι βρέθηκαν στη θάλασσα, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
troxaio1
troxaio3
troxaio4Τους νέους ακολουθούσε φίλος τους με δικό του μηχανάκι ο οποίος μετά την πτώση τους στην θάλασσα προσπάθησε να τους βοηθήσει χρησιμοποιώντας μία απλώστρα αλλά δεν τα κατάφερε και κάλεσε βοήθεια. Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων με υποθερμία.
gourouna
gourouna1
troxaio5Να σημειωθεί ότι οι σοροί των δύο άτυχων νεαρών μεταφέρθηκαν από τη θάλασσα μέσα σε ψαρόβαρκα στο Ενετικό Λιμάνι των Χανίων, διότι τα σωστικά συνεργεία δεν μπορούσαν να τις ανασύρουν από τον γκρεμό.limani_ekav_varka
Λίγο μετά τις 10 το βράδυ και έξω από το κεντρικό Λιμεναρχείο οι σοροί παρελήφθησαν από ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ για να μεταφερθούν στο νοσοκομείο Χανίων.
zarpanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου