Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ Η ΕΝΤΥΠΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ" ΤΟΥ ΜΗΝΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ (ΤΕΥΧΟΣ 538). ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ.

Κυκλοφόρησε και ήδη ξεκίνησε η διανομή του "Ανεξάρτητου & Διπλωματικού Παρατηρητή" μηνός Μαρτίου (τεύχος 538) με καυτά...

θέματα τα οποία επικεντρώνονται κυρίως γύρω από το μεταναστευτικό που πήρε φωτιά, ειδικά μετά το τρομοκρατικό χτύπημα των τζιχαντιστών στις Βρυξέλλες. 
Ο κεντρικός τίτλος της εφημερίδος και το πρωτοσέλιδο θέμα είναι αφιερωμένα σε αυτό το τραγικό γεγονός και στις ευθύνες των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ: "ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΗΣ ΚΟΛΑΣΕΩΣ! ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΔΕΝ ΘΕΛΑΝΕ ΟΙ ΤΣΙΠΡΑΣ-ΚΑΜΜΕΝΟΣ; Ε, ΟΙ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ ΤΗ ΧΩΡΑ"!
Τα κυριότερα ρεπορτάζ της υπόλοιπης εφημερίδας είναι: "ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΟΚ! 
ΔΥΟ ΚΕΝΤΡΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ-ΠΑΠΑΓΟΥ! 
ΔΕΙΤΕ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΕΡΟΥΝ"!!!
ρεπορτάζ σελίδα 3

ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΙΓΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΥΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ!
ρεπορτάζ σελίδες 3,6 & 7. 
Επίσης ένα εκπληκτικό άρθρο του Σταύρου Σκανδάλη για την 25η Μαρτίου, αλλά και ρεπορτάζ για μια εκπληκτική μουσική εκδήλωση πιυ θα δοθεί τον Απρίλιο στο αμφιθέατρο Χολαργού. 
Η εφημερίδα μας διανέμεται μέσω των ΕΛΤΑ στους αναγνώστες-συνδρομητές μας, ενώ μοιράζεται στα δημοτικά καταστήματα Χολαργού-Παπάγου, καθώς και στα ΚΕΠ Χολαργού, Παπάγου, όπως και στην Λέσχη Αξιωματικών Παπάγου. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου