Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

ΜΕ ΤΡΟΜΑΖΕΙ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ! ΠΕΡΙΘΑΛΠΕΙ ΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΜΑΣ! ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΒΙΑΣΕΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΡΧΑΙΟΦΥΛΑΚΑ ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ! ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΘΗΚΕ ΧΩΡΙΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Ο φασισμός του Τσίπρα με τρομάζει 

Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής της “Ελλήνων Πολιτείας”
Πέρασε στα πολύ “ψηλά” από τα Συστημικά ΜΜΕ η είδηση πως, στην ...


Κάτω Μηλιά Πιερίας εγκαινιάσθηκε προ ολίγων ημερών ολόκληρο χωριό λαθρομεταναστών! Με άρτιες, άριστες εγκαταστάσεις που στοίχισαν περί το 1,5 εκατ. ευρώ και από ότι μας πληροφορούν, διατέθηκε από την γερμανική κυβέρνηση! Ναι, καλά ακούσατε και διαβάσατε! Από την κ. Μέρκελ, την πιστή φίλη του πειθήνιου οργάνου της, του Έλληνα Πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα! Αλλά και από διάφορες ΜΚΟ, προφανώς του ανθέλληνα Σόρος!
Επιπλωμένα λοιπόν σπιτάκια, πλήρως εξοπλισμένα με ηλιακά συστήματα, κλιματισμό, μαγειρικά σκεύη κα. Περιμένουν να υποδεχτούν τους λαθρομετανάστες, θυμίζοντάς μας παλαιότερη διαφήμιση, που έλεγε: “ανοίξαμε και σας περιμένουμε”!  
Αλλά αφού φροντίζουμε να διάγουν μια σωστή ζωή, φροντίζουμε και για την άθλησή τους! Έτσι, έχει προβλεφθεί και έχει γίνει και γήπεδο αθλοπαιδιών και χώρος αναψυχής! Εδώ να θυμηθούμε και μια άλλη παλαιά διαφήμιση που έλεγε: “Είδες η ΔΕΗ;”!
Υπόψη πως όλοι αυτοί θα μπορούν να εισέρχονται και να εξέρχονται ελεύθεροι του χωριού! Στα εγκαίνια το παρόν δεν μπορούσαν να μην δώσουν αρκετά κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ! Το τραγικό όμως ήταν πως, σε αυτά τα εγκαίνια συμμετείχαν και εκπρόσωποι της Αστυνομίας (;;;), του Στρατού (;;;), και της Πυροσβεστικής (;;;)!
Δηλαδή, όλες οι αρχές του Κράτους ήταν παρούσες! Τραγικό, τραγικό! 
Ωστόσο, μην παραξενευτείτε αν αύριο – μεθαύριο αυτό το χωριό “μπει” στο χάρτη της Ελληνικής Επικράτειας με όλα τα δικαιώματα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι!
Καθώς και τα άλλα που θα ακολουθήσουν!

Περιθάλπει αυτή η κυβέρνηση τους φονιάδες μας    

Ακούσατε για το περιστατικό που έγινε στην οδό Διόσκουρων στην Πλάκα; Όπου, Πακιστανός προσπάθησε να βιάσει γυναίκα αρχαιοφύλακα στην Ακρόπολη; Του οποίου την ίδια ημέρα έληγε η άδεια παραμονής του στην Ελλάδα;
Αλλά, στην Ελλάδα των Μνημονίων αποκρύπτονται από τους λαθρολάγνους οι εγκληματικές ενέργειες κατά των Ελλήνων, από όλους αυτούς που έχουν περιμαζέψει οι τελευταίες, ειδικότερα, κυβερνήσεις! Πουθενά δεν θα δείτε επίσημα στοιχεία γι΄ αυτές τις εγκληματικές πράξεις, αντίθετα από ότι συμβαίνει στην υπόλοιπη Ευρώπη!
Θα το πω άλλη μια φορά: Αυτός ο φασισμός κατά των Ελλήνων από την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ με τρομάζει…

1 σχόλιο:

  1. Ο ΜΥΘΟΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑΤΟΣ
    Ή ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ http://plagiaskepsi.blogspot.gr/2014/12/syrizaonewaytickettohell.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή