Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017

Ι. ΛΑΓΟΣ: "ΕΙΣΘΕ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ, ΡΑΓΙΑΔΕΣ, ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΤΗΝ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ"! ΒΙΝΤΕΟ

Τονίζουμε και ξανατονίζουμε για τους κακεντρεχείς ή κακόπιστους ότι δεν έχουμε καμία σχέση με τα κόμματα, ούτε βεβαίως με τη Χρυσή Αυγή. Είμαστε και θα είμαστε απέναντι από τα κόμματα. 
Ακούστε όμως τον Γιάννη Λαγό και κρίνετε πόση αλήθεια έχουν όσα λέει από Βουλής κατά της κυβέρνησης Τσίπρα για την τροπολογία σύμφωνα με την οποία θα δίδεται το δικαίωμα στους συλλόγους των πρακτόρων της Άγκυρας στην Θράκη να αυτοπροσδιορίζονται ως "τουρκικοί"!

Είπε λοιπόν ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής ότι την ίδια ώρα που...

απαγορεύουν σε ποδοσφαιρικούς συλλόγους Ποντίων να αναγράφουν στην φανέλα τους "Δεν ξεχνάμε την γενοκτονία", δίνουν το δικαίωμα στους τουρκοσυλλόγους να ασκούν νόμιμα το αποσχιστικό και εθνοπροδοτικό έργο τους.
Με αυτόν τον τρόπο οι υποτακτικοί και γραικύλοι του συστήματος ανοίγουν την "κερκόπορτα" για αναγνώριση "τουρκικής μειονότητας" στην Θράκη!
Επίσης, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής υπενθύμισε πως στις 23 Σεπτεμβρίου 2004 ο Άρειος Πάγος είχε απαγορεύσει στους τουρκοπράκτορες να ονομάζονται "τούρκοι", καθώς έτσι εγείρεται ένα ανύπαρκτο και εθνικά επικίνδυνο μειονοτικό θέμα "τούρκων δυτικής Θράκης".

Δείτε το βίντεο:

1 σχόλιο:

  1. Καλά, τι νομοσχέδιο πήγαν να περάσουν;
    Μου θυμίζει την περίπτωση ''της ανεξαρτησίας Μακεδονίας και Θράκης''.
    http://hercolano8.blogspot.gr/2012/03/blog-post_6835.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή