Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2017

ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ! ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΒΙΒΛΙΟΥ/ΦΑΚΕΛΟΥ ΜΑΘΗΤΗ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ!!!!

Γονείς, μαθητές και μαθήτριες ενεργοποιούνται και επιστρέφουν ως απαράδεκτο το βιβλίο των Θρησκευτικών του Δημοτικού...

 συμπληρώνοντας δήλωση η οποία αρχίζει ως εξής: 
 "Κύριοι,
Είμαι ορθόδοξος χριστιανός όπως και το παιδί μου, τα στοιχεία του οποίου αναγράφω παραπάνω.
Σύμφωνα με το Σύνταγμα, άρθρο 16 παρ.2, την Ευρωπαϊκή Σύμβαση για τα δικαιώματα του Ανθρώπου και το νόμο 1566/1985 (άρθ. 1 παρ.1), η Ελληνική Πολιτεία οφείλει να παρέχει παιδεία σύμφωνη με τις θρησκευτικές πεποιθήσεις των Ελλήνων πολιτών και ειδικά για τους Ορθοδόξους Χριστιανούς μαθητές να φροντίζει ώστε, όπως επί λέξει ορίζεται:
"Να γίνονται ελεύθεροι, υπεύθυνοι, δημοκρατικοί πολίτες, να υπερασπίζονται την εθνική ανεξαρτησία, την εδαφική ακεραιότητα της χώρας και τη δημοκρατία, να εμπνέονται από αγάπη προς τον άνθρωπο, τη ζωή και τη φύση και να διακατέχονται από πίστη προς την πατρίδα και τα γνήσια στοιχεία της ορθόδοξης χριστιανικής παράδοσης. Η ελευθερία της θρησκευτικής τους συνείδησης είναι απαραβίαστη."
 Παρά την ύπαρξη αυτής της Ελληνικής και Διεθνούς Νομοθεσίας και πλήθους σχετικών αποφάσεων Ανωτάτων Δικαστηρίων, το παιδί μου που φοιτά στο παραπάνω σχολείο έλαβε το έντυπο υλικό (βιβλίο) για την διδασκαλία του μαθήματος των Θρησκευτικών, που φέρει την ονομασία «Φάκελος Μαθητή».
Αφού μελέτησα το υλικό αυτό, το οποίο είδε και το παιδί μου, σας δηλώνω ότι :
ΣΑΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ
τον άνω «Φάκελο Μαθητή» του μαθήματος των Θρησκευτικών, που φέρει τη μορφή σχολικού βιβλίου, για τους παρακάτω νομίμους και αληθινούς λόγους:" 
...τη συνέχεια μπορείτε να δε'ίτε και να συμπληρώσετε στον παρακάτω σύνδεσμο:


6 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια στους Γονείς και στα Ελληνόπουλα μαθητές για αυτή την αξιοθαύμαστη πρωτοβουλία τους απομάκρυνσης ενός ανθελληνικού βιβλίου από τα σχολεία της Ελλάδος . Εδώ αυτή η χώρα δεν είναι επαρχία του Πακιστάν ούτε πρόκειται να γίνει Ισλαμαμπάντ . Είναι λυπηρόν που η σημερινή κυβέρνηση της αριστεράς ξεριζώνει κάθε Ιερή Παράδοση σε αυτόν τον τόπο . Είναι Ντροπή που οι Σύλλογοι Γονέων δεν αντιδρούν θυμίζοντας σε όλους μας ότι αποτελούν Γκέτα φασιστικών και ανθελληνικών στοιχείων και το μόνο που ζητούν είναι περισσότερα χρήματα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΑΛΛΑΧ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ .......... ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΚΑΘΟΔΗΓΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΡΙΖΑΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ . ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΦΕΡΟΥΝ ΙΜΑΜΗΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΥΝΤΩΣΟΥΝ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ . ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΚΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΒΑΡΥ ΤΙΜΗΜΑ . Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει καταδικάσει τα παιδιά μας στην φτώχεια , την ανεργία και την εξαθλίωση . Από τώρα προετοιμάζουν τα μικρά παιδιά για να τα κάνουν μουσουλμανάκια . Δεν υπάρχει Ελπίδα με αυτήν την κυβέρνηση . Είμαστε χαμένοι και άξιοι της μοίρας μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάτι άλλο που μπορεί να μην έχετε προσέξει.
    Ή γραμματοσειρά του βιβλίου είναι ακριβ΄ς ίδια με τα ιεχωβίδικα έντυπα σκόπια-ξύπνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αντίχριστοι , άθεοι και ανθέλληνες είναι αυτό το φασιστικό μόρφωμα ο ΣΦΥΡΙΖΑ του Τσίπρα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΒΓΑΛΕΙ Η ΧΏΡΑ . ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή