Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017

Ο ΚΑΜΙΝΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ...ΡΗΜΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ! ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ! ΦΩΤΟ-ΡΕΠΟΡΤΑΖ, ΕΙΚΟΝΕΣ-ΣΟΚ!

από τον Νίκο Βραχιολίδη
Εδώ και είκοσι πέντε μέρες η πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα, στην οδό Αχαρνών, βρίσκεται σε αυτή την τραγική κατάσταση! Είναι η πλατεία στην οποία είχαν....


δημιουργηθεί έριδες ανάμεσα στους κατοίκους της περιοχής και στο Δήμο Αθηναίων!
Οι κάτοικοι την είχαν "κλειδώσει" για να μην έρχονται οι λαθρομετανάστες και ο Δήμος την ήθελε ανοικτή για να φιλοξενεί τους λάθρους!
Αυτό που επιτεύχθηκε ήταν να φύγει η λαθρομεταναστευτική ορδή που ....στρατοπέδευε εδώ από όλες τις τρίτες χώρες της Ασίας και της Αφρικής!
Είχε γίνει γνωστή σε όλη την χώρα η κόντρα αυτή, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα να χαρακτηριστούν σκοπίμως από μερίδα των ΜΜΕ ως ρατσιστές, γι αυτή τη φυσιολογική αντίδραση τους!!!

Το παράδειγμα αυτό πρέπει να γίνει γνωστό σε όλους, μια και αποδεικνύεται ο κανόνας που λέει ότι, όπου υπάρχει αντίδραση, πάντα υπάρχει και αποτέλεσμα!
Οπότε, π.χ στην Μυτιλήνη, εάν οι κάτοικοι ξεσηκωθούν για τους λάθρους, τότε το αποτέλεσμα θα είναι υπέρ τους και μπορεί να τους δούμε να γυρνούν πίσω στην Τουρκία!
Στο θέμα της πλατείας τώρα, ο προηγούμενος Δήμαρχος της Αθήνας, Νικήτας Κακλαμάνης βρισκόταν σε συζήτηση με τους κατοίκους της περιοχής, για το πως θέλουν την πλατεία, να γίνει παιδική χαρά, να γίνουν γήπεδα κλπ.
Ο νέος δήμαρχος, ο "οικολογικός εγκληματίας", Καμίνης τι σκοπούς και τι σχέδια έχει για την πλατεία; Ρώτησε κανέναν από τους κατοίκους; Γιατί ξεκίνησε τα έργα ανάπλασης της πλατείας, τον Αύγουστο; Μήπως επειδή έλειπε ο κόσμος; Τα διαφυγόντα κέρδη από τη γωνιακή καφετέρια, που δεν έχει που να βάλει τα τραπέζια της, ποιος θα τα αναλάβει;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου