Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΑΝΑΡΓΥΡΟΥΣ: ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ!

Τραγωδία στους Αγίους Αναργύρους: Αστυνομικός σκότωσε την οικογένειά του και αυτοκτόνησεΑσύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (18/12/2017) στους Αγίους Αναργύρους

Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι των Αγίων Αναργύρων από την ανείπωτη...


οικογενειακή τραγωδία που έλαβε χώρα τη Δευτέρα (18/12) σε διώροφο σπίτι στην οδό Ευριπίδου.

Ένας 40χρονος αστυνομικός, που υπηρετούσε ως αρχιφύλακας στη Βουλή των Ελλήνων και ήταν αποσπασμένος από το 1996 στην φρουρά του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, εκτέλεσε με το υπηρεσιακό του όπλο τη σύζυγο, την πεθερά και το 3,5 ετών παιδί του και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του. 

Το έγκλημα εκτυλίχθηκε στο πατρικό σπίτι της συζύγου του αστυνομικού. Στον δεύτερο όροφο κατοικούσε ο 40χρονος με την οικογένειά του και στον πρώτο όροφο η μητέρα της συζύγου του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε το STAR, οι αστυνομικοί βρέθηκαν μπροστά στο σοκαριστικό θέαμα όταν κλήθηκαν από συγγενείς της οικογένειας, που τους βρήκαν νεκρούς μέσα στο σπίτι. Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, οι συγγενείς βλέποντας κλειστά τα παράθυρα του σπιτιού εδώ και δύο μέρες, παραξενεύτηκαν και αποφάσισαν να δουν τι συμβαίνει στο σπίτι. Μάλιστα, θορυβήθηκαν ακόμα περισσότερο, καθώς η σύζυγος του 42χρονου που ήταν δερματολόγος δεν πήγε το πρωί στη δουλειά της. Έτσι σκαρφάλωσαν στον φεγγίτη και αντίκρισαν το μακάβριο θέαμα.

Ο αστυνομικός και το παιδί του βρέθηκαν νεκροί στο υπνοδωμάτιο, ενώ η σύζυγος και η πεθερά εντοπίστηκαν νεκρές σε άλλους χώρους του σπιτιού, μέσα σε λίμνη αίματος.

Στο σημείο της τραγωδίας έσπευσαν αστυνομικοί του τμήματος ανθρωποκτονιών της ασφάλειας Αττικής. Από την νεκροψία-νεκροτομή αναμένεται να προσδιοριστεί ο χρόνος θανάτου της οικογένειας, ενώ η αστυνομία θεωρεί πιθανό οι δολοφονίες και η αυτοκτονία του αστυνομικού να έγιναν σήμερα το πρωί.

Το κίνητρο της δολοφονίας
Διαφορές που πιθανόν είχε με τα πεθερικά του εξετάζονται από την Ασφάλεια Αττικής ως κίνητρο της δολοφονίας σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που συνέλεξαν οι αξιωματικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, οι οποίοι βρίσκονται στον τόπο της τραγωδίας και ερευνούν την υπόθεση. Όπως αναφέρουν πηγές της ΕΛΑΣ, την Κυριακή (17/12) ο 42χρονος ήταν με τον κ. Σημίτη και δεν είχε δείξει ότι κάτι τον απασχολούσε. Όσον αφορά την ψυχική κατάστασή του, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, είχε περάσει τέστ καταλληλότητας το 2011.
NEWSBOMB.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου