Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

ΑΙΣΧΟΣ! ΟΙ ΔΟΛΙΕΣ ΜΕΘΟΔΟΙ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΑΜΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΜΕΡΙΣΜΑ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ!

Νέα επιστολή-φωτιά που αφορά στην ταλαιπωρία των πραγματικών ...

ΑΜΕΑ (Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες) για να μην πάρουν το Κοινωνικό Μέρισμα από την κυβέρνηση των πολιτικών απατεώνων ΣΥΡΙΖ-ΑΝΕΛ! Η επιστολή-φωτιά είναι η εξής:

Το site του Κοινωνικού Μερίσματος όταν γίνεται εκεί η αίτηση από τους ΑΜΕΑ (με την βοήθεια φιλικών προσώπων), δεν δέχεται τις φορολογικές δηλώσεις των ΑΜΕΑ (Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες) που δείχνουν το ποσοστό αναπηρίας των ΑΜΕΑ από 67% και πάνω συν και την βεβαίωση αποδοχών με το ακατάσχετο επίδομα που παίρνουν από την Πρόνοια (ή από άλλο δημόσιο φορέα) που επιβεβαιώνουν ότι είναι πραγματικοί ΑΜΕΑ και το ποσοστό της αναπηρίας τους. Σημαίνει απλά ότι το site του Κοινωνικού Μερίσματος απορρίπτει την αίτηση των ΑΜΕΑ, απορρίπτει τους ΑΜΕΑ!

Στη συνέχεια η κυβέρνηση των πολιτικών απατεώνων ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ βρήκε τα εξής τρικ που είναι από τα χειρότερα εις βάρος των ΑΜΕΑ στα οποία προκαλεί απίστευτη ταλαιπωρία, ψυχολογική καταρράκωση και πτώση ηθικού τους.

Συγκεκριμένα...

Ζητάει από τα ΑΜΕΑ να ταλαιπωρηθούν περισσότερο για να κάνουν τροποποιητική φορολογική δήλωση, πληρώνοντας πρόστιμο 100 ευρώ για να δηλώσουν το χαρτί της γνωστοποίησης αποτελέσματος πιστοποίησης αναπηρίας 2016-2018, που δείχνει το ποσοστό αναπηρίας, την πάθηση.

Στη συνέχεια τα ΑΜΕΑ αφού κάνουν τροποποιητική στις φορολογικές δηλώσεις, με αυτό το χαρτί της γνωστοποίησης αποτελέσματος πιστοποίησης αναπηρίας, ξανακάνουν αίτηση στο site Κοινωνικού Μερίσματος και το αποτέλεσμα είναι ότι δεν θα πάρουν το Κοινωνικό Μέρισμα και θα απορριφθούν από το site του Κοινωνικού Μερίσματος.

Ακόμα και email να στείλουν τα ΑΜΕΑ στο site του Κοινωνικού Μερίσματος, με το χαρτί της γνωστοποίησης αποτελέσματος πιστοποίησης αναπηρίας η απάντηση είναι αρνητική και δεν θα πάρουν το Κοινωνικό Μέρισμα και θα απορριφθούν.

Αυτά είναι τα χειρότερα τρικ κουτοπονηριάς, ασχετοσύνης, βλακείας, απανθρωπιάς από τους πολιτικούς απατεώνες ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που δεν θέλουν να δώσουν το Κοινωνικό Μέρισμα στους πραγματικούς ΑΜΕΑ που το έχουν πραγματικά μεγάλη ανάγκη.

Πρέπει να δοθεί, να εγκριθεί από το site Κοινωνικό Μέρισμα και να πιστωθεί σύντομα το Κοινωνικό Μέρισμα απευθείας στους τραπεζικούς λογαριασμούς των πραγματικών ΑΜΕΑ χωρίς τέτοιους είδους κόλπα, ταλαιπωρίες, εμπαιγμούς και διάφορα πονηρά τρικ.

2 σχόλια: