Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017

Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ ΕΣΠΡΩΞΕ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΜΑΚΡΥΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΤΟ ΑΣΠΑΣΤΕΙ! ΒΙΝΤΕΟ

Το παρών στο Μνημόσυνο για τους εκτελεσθέντες συμπατριώτες μας από ...

τα Γερμανικά στρατεύματα κατοχής, την 13η Δεκεμβρίου 1943, έδωσε ο Πάνος Σκουρλέτης. Στο τέλος του Μνημόσυνου, ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ.κ.Αμβρόσιος πήρε στα χέρια του το Ιερό Ευαγγέλιο που εκείνη τη μέρα βγήκε αλώβητο από την καιόμενη Εκκλησία των Καλαβρύτων και κάλεσε τον Υπουργό Εσωτερικών να έρθει κοντά και να το δει.   Ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων αφού το έδειξε και εξιστόρησε το γεγονός, προέτρεψε τον Υπουργό να το ασπαστεί. Ωστόσο, ο Πάνος Σκουρλέτης αρνήθηκε υψώνοντας το χέρι του. 

Πηγή: www.lifo.gr (τίτλος: δικός μας)

6 σχόλια:

  1. ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΥΛΟΣ.

    ΕΠΡΕΠΕ Ο ΠΑΠΑΣ ΝΑ ΤΟΝ ΘΥΜΑΤΙΣΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΖΑΛΙΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΜΕ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ, ΜΙΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΛΕΩ, ΝΑ ΤΟΝ ΚΟΠΑΝΙΣΕΙ.ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΕΜΙΣΕ Ο ΤΟΠΟΣ ΡΙΨΑΣΠΙΔΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΚΛΕΦΤΡΟΙΑ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΡΑΚΗΝΟΥΣ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΕΣ ΠΟΥ ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΓΥΡΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΠΡΑΜΑΤΕΥΤΗΣ ΓΥΡΝΩ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΞΕΝΕΣ ΣΤΡΑΤΕΣ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΔΙΑΒΑΤΕΣ.
    ΧΡΙΣΤΟΣ ΕΝ ΤΗ ΖΩΗ...ΘΑ ΞΑΝΑΓΑΝΝΗΘΕΙ ΠΑΛΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥΣ Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟΝ ΑΔΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ.ΚΑΙ ΤΟΥΤΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ 666 ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΣ ΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΚΑΤΟΙΚΕΙ.

    ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ ΑΠΟΛΩΛΑ ΚΑΙ ΕΡΙΦΙΑ.
    ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΜΑΣΟΝΙΑΣ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ.
    ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΦΤΥΣΙΜΟ ΚΑΙ ΚΑΤΟΥΡΗΜΑ.
    ΚΡΕΜΙΣΕΤ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΟΑ ΑΧΑΡΝΩΝ ΤΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΚΑΙ ΤΕΚΤΟΝΩΝ.
    ΝΕ ΠΡΩΤΗ Η ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η ΒΟΥΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. GEIA SAS ELLINES....ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ...
    www.athanasios.thimiopoulos.com

    Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΑΛΛΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ...ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΟΒΡΑΙΟ ΜΑΣΟΝΑΚΙΑ ΚΡΑΤΟΥΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΤΙΜΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ.
    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ.

    ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΛΥΚΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΑΡΝΙΑ ΤΡΩΝΕ ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΡΝΙΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ ΑΡΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΑΤΑ ΑΠΟΛΩΛΑ ΚΑΙ ΕΡΕΙΦΙΑ ΓΚΑΒΑ...ΚΑ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ...ΟΔΟΝΤΑ ΑΝΤΙ ΟΔΟΝΤΑ...ΜΑΧΑΙΡΑΝ ΕΔΩΣΕΣ ΜΑΧΑΙΡΑΝ ΘΑ ΛΑΒΕΙΣ..ΟΦΘΑΛΜΟΥ ΑΝΤ ΟΦΘΑΛΜΟΥ...ΚΑΙ ΝΑ ΓΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΤΗΣ ΞΕΝΤΙΑ ΣΤΑΥΡΟΜΕΝΟΣ.
    ΜΟΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΕΝΑΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΠΑΘΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΕΜΣΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή