Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2017

Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ ΧΤΥΠΑΕΙ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ: "ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ, ΤΑ ΚΑΡΑΒΑΝΙΑ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ"! ΔΡΙΜΕΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΞΙΣΩΝΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΥΦΤΗΔΕΣ! Ο ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ...

Πίνακας με όσα λαμβάνει η οικογένεια του Αμίρ -Γιατί κατηγόρησε τον Νίκο Χατζηνικολάου και τι είπε για το Σκοπιανό
Το ζήτημα της αναγνωρίσεως του Κράτους των Σκοπίων αναδεικνύει σε...

νέα παρέμβασή του ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων & Αιγιαλείας Αμβρόσιος και κατηγορεί την κυβέρνηση Τσίπρα ότι «οδηγεί τα βήματά της κατά τρόπο εγκληματικά βάναυσο για την φιλτάτη μας Πατρίδα επειδή ετοιμάζεται να αναγνωρίσει ένα όνομα παράγωγο της Μακεδονίας!”
Κάνει ιδιαίτερη αναφορά σε κείμενο από τον δάσκαλο κ. Δημήτριο Νατσιό, “το οποίο και μας εξέπληξε και μας ανησύχησε” όπως αναφέρει χαρακτηριστικά και προειδοποιεί:
“ Τώρα, που η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ έχει προχωρήσει ένα βήμα μπροστά και ξεπουλάει ΤΑ ΠΑΝΤΑ,
ήτοι την ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ μας,
την Θράκη μας,
τα σπίτια μας αντί πινακίου φακής,
τα λιμάνια μας,
τα αεροδρόμιά μας,
τα ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ της Φυλής μας,
είναι καιρός να ξυπνήσουμε από τον λήθαργο και να συνέλθουμε!
Έλληνες Αδελφοί, η Ελλάδα μας χάνεται! Τελειώνει!”
Κατόπιν παραθέτει μια σειρά από “δείγματα της γενικής καταστροφής” όπως τα αποκαλεί:
‘1. «ΠΡΟΔΟΣΙΑ από τον Γαβρόγλου: ….Η Κυβέρνηση πυροδοτεί “βόμβα“ στη Θράκη, εξισώνοντας τους Μουσουλμάνους “ιερείς“ με τον Οικουμενικό Πατριάρχη», γράφει σε πρωτοσέλιδο άρθρο της (βλ. εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, 16.12.2017, σελ. 1η).

«Δώρο στον Ερντογκάν η εκλογή των Μουφτήδων», διαβάζουμε επίσης στον Αθηναϊκό Τύπο (βλ. ΤΟ ΠΑΡΟΝ, 17.12.2017, σελ. 10).
2. «Ασιτία» στο Πανεπιστήμιο: Ακάλυπτοι 8.000 φοιτητές»! ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ και ηθικό ζήτημα στην Εστία του Πανεπιστημίου (ενν. Πατρών) (βλ. εφημερίδα ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ, 16.12.2017, σελ. 1η).
3. «Στο σφυρί όλες οι κατοικίες ακόμη και για οφειλές 500 ευρώ!» με τους πλειστηριασμούς των ακινήτων για χρέος προς τις Τράπεζες ακόμη και μόλις για το ευτελέστατο ποσόν των 500 ευρώ! (βλ. εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ, 16.12.2017, σελ. 7). Χίλιες κατασχέσεις την ημέρα έγιναν κατά τον μήνα Οκτώβριο! Πάνω οι φόροι, κάτω οι μισθοί είναι το έγκλημα των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ!
«Μέσα σε δυό μήνες χάθηκαν 137.641 θέσεις εργασίας!», διαβάζουμε στην εφημερίδα ΤΟ ΠΑΡΟΝ (φ. της 17.12.2017, σελ. 4).
«Η Χώρα δεν μπορεί να γίνει μια απέραντη φυλακή» διαβάζουμε επίσης στην ίδια εφημερίδα (σελ.1)
4. Παράλληλα ενώ οι Έλληνες πεθαίνουν από την πείνα, παίρνουν ως επικουρικό επίδομα το αστρονομικό χρηματικό ποσόν των ….30 Ευρώ, η οικογένεια του μικρού Μουσουλμάνου Αμίρ, τον οποίον ο Πρωθυπουργός κάλεσε στο Γραφείο του για να του παραδώσει την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ, εισπράττει μηνιαίως το ποσόν των 2.174 € !!!!!!
Ειδικά για το θέμα του μικρού Αμίρ ο Μητροπολίτης στέκεται επισταμένως και απαντά στην εφημερίδα Real news λέγοντας
“Επανερχόμεθα στην οικογένεια του μικρού ΑΜΙΡ, αφού οι υπεύθυνοι της εφημερίδος Real News μας βαθμολόγησαν με τον βαθμό μηδέν (0) στη στήλη τους Point system (βλ. φ. της 17.12.2017 σελ. 31). Έγραψαν «με το να χαρακτηρίζετε τους Μουσουλμάνους μετανάστες ως κατακτητές προσφέρετε επιχειρήματα …….» γράφουν επί λέξει! Δηλ. κ. Χατζηνικολάου τα στίφη των μεταναστών έρχονται κατά λάθος στη Χώρα μας; Τους διώχνουν από την Πατρίδα τους; ‘Η μήπως τους «συσκευάζουν» καί τους αποστέλλουν; Αφελής δεν είσθε! Αλλά κάνετε τον αφελή!”
Σύμφωνα με τον κ. Αμβρόσιο δεν αποτελεί πλέον μυστικό, ότι η Χώρα μας ισλαμοποιείται!
Διευκρινίζει πάντως πως δεν έχει πρόβλημα ειδικά με την οικογένεια του μικρού αυτού παιδιού! “Προβλήματα έχουμε με τα στίφη των Μουσουλμάνων, τα οποία και εισβάλλουν στη Χώρα μας, και απειλούν την εθνική μας οντότητα και απολαμβάνουν μιάς σκανδαλώδους προστασίας απο τις διάφορες Μή Κυβερνητικές Οργανώσεις. Ναί, αδελφοί μου, η οικογένεια του Amir, τελικά κάθε μήνα εισπράττει όχι 300 ή 400 Euro, όπως υποστηρίζουν οι πολλοί, ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΝ ΕΒΔΟΜΗΚΟΝΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ (2.174) Euro!!!!
Ιδού, λοιπόν, και ο αναλυτικός πίνακας!
Σε αντιδιαστολή φέρνει το παράδειγμα μιας δυστυχισμένης -ηλικιωμένης πια- Ελληνίδας Μητέρας, η οποία μεγάλωσε δέκα παιδιά και όπως λέει “πεινάει, υποφέρει, αργοπεθαίνει”και παρουσια΄ζει την σχετική είδηση:
«Ατελείωτο Γολγοθά ανεβαίνει μια ηλικιωμένη γυναίκα από το Ηράκλειο Κρήτης, η οποία μεγάλωσε με κόπους και βάσανα τα δέκα παιδιά της και, πρίν από λίγο καιρό, της έκοψαν το επίδομα πολύτεκνης μητέρας, το μοναδικό εισόδημά της, που της επέτρεπε να εξασφαλίσει τα χρειώδη….» (βλ. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, 5.12.2017, σελ.16) !!!!!!
“Αυτά τα είπαμε στον Υπουργό κ. Πολάκη, αλλά εκείνος «αγρόν ηγόρασε»! Ζήτω
ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ!” τονίζει περιπαιχτικά!
Συνεχίζει κατόπιν με τα υπόλοιπα “δείγματα της γενικής καταστροφής” και συγκεκριμένα για το Σκοπιανό ζήτημα. “Εδώ συντελείται μία άλλου είδους ΠΡΟΔΟΣΙΑ! Όπως φαίνεται συζητούν νά δώσουν το όνομα ΝΕΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ή ΑΝΩ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!”
Με σπαραγμό ψυχής τέλος κραυγάζει:
«ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΔΕΛΦΟΙ, ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ!
Η ΕΛΛΑΔΑ ΧΑΝΕΤΑΙ!
Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΙΩΚΕΤΑΙ!
ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΣΕ ΧΕΡΙΑ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ!
Η ΓΗ ΜΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΕΜΟ, ΚΑΤΑΚΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΕΘΝΕΙΣ!
ΤΑ ΚΑΡΑΒΑΝΙΑ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΝΕΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΑΣ!
Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΦΕΛΛΗΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΖΕΤΑΙ!
Σας ερωτώ:
Τι θα κάνετε; Θα τα δεχθείτε όλα αυτά;»
PENTAPOSTAGMA.GR

1 σχόλιο:

 1. ΘΑΝΑΣΗΣ ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ.

  ΜΩΜΑΕΘ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ ΟΥΤΕ ΑΛΛΑΧ ΚΑΙ ΘΕΟΣ.

  ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ.

  ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΜΠΡΕ ΟΒΡΙΟΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ ΤΗΣ ΣΥΘΝΗΚΗΣ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΠΛΗΘΙΣΜΟΥ ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΟΣΥΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΔΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟ ΚΑΡΑΒΑΝΙ.

  ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΔΝΕ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥ ΑΛΛΑΧ ΤΟ ΑΡΜΑΝΙ.

  ΕΞΩ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

  ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΟΛΑ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ.

  Η ΙΕΡΑ ΣΥΝΔΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΩΝΑΞΕΙ ΔΥΝΑΤΑ.

  ΕΞΩ ΤΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ.
  ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 1821 ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ.

  ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙΣ ΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΤΗΜΟΝΕΣ ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗ ΣΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΑΝ ΤΑ ΟΘΩΜΑΝΙΚΑ ΤΕΡΤΥΠΙΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΤΟΤΕ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΤΟΥΡΚΟΠΑΣΙΑΔΕΣ ΤΗΝ ΣΚΛΑΒΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΗ ΣΤΟΥΣ ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΑΔΕΣ.

  ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΤΗΜΟΝΕΣ
  ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΦΩΝΟΙ ΤΣΙΦΛΙΚΑΔΕΣ
  ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΖΟΥΝΕ ΣΤΑ ΚΑΛΥΒΙΑ
  ΚΑΙ ΟΙ ΤΣΙΦΛΙΚΑΔΕΣ ΣΤΑ ΠΑΛΑΤΙΑ.

  ΦΥΣΙΚΑ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ 666 ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΟΛΗ ΚΑΙ ΟΙ ΟΒΡΑΙΟΙ ΚΑΙ ΣΙΩΝΙΣΤΟΜΑΟΝΟΙ ΕΛΕΧΓΟΥΝ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΣΟΝΙΚΑ ΚΑΠΕΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΘΕΩΝ ΤΟΥΣ ΚΟΤΟΥΣ.

  ΑΝΤΕ ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΣΠΑΘΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ.

  ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΝΙΚΗΜΕΝΟΙ ΠΑΡΑ ΤΑΠΕΙΝΩΜΕΝΟΙ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή