Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017

ΔΥΟ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ, ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ!!!

Ευχαριστούμε τον Παναγιώτη Μουρίκη (πρώτος από δεξιά) που μας τις έστειλε. Οι φωτογραφίες είναι από τον αγώνα δρόμου τριών χιλιομέτρων που γινόταν κάποτε στον Χολαργό. (Νοέμβρης 2003). Το συγκλονιστικό της φωτογραφίας βρίσκεται στον εικονιζόμενο πίσω από τους 5 αθλητές της ...


πρώτης σειράς. Δείτε ποιοι είναι και ποιος είναι ο αθλητής της πίσω σειράς. Από αριστερά: Παναγιώτης Μουρίκης, Γιάννης Κεχρής, Γιάννης Παππαγιάννης, Βασίλης Τσώρης, Παύλος Μπασδέκης. Ο αθλητής στην πίσω σειρά είναι ο Δημήτρης  Λυμπούσης. ο οποίος λίγα χρόνια αργότερα (το 2006 αν δεν κάνουμε λάθος) έχασε τη ζωή του την ώρα που έτρεχε στον κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας. Έπεσε κάτω γύρω στο 9ο χιλιόμετρο και παρά τις προσπάθειες των γιατρών δεν μπόρεσε να επανέλθει στη ζωή. Το συγκλονιστικό της ιστορίας είναι ότι ο τραγικός θάνατός του συγκλόνισε τόσο πολύ τον γιο του Δημήτρη ο οποίος λίγα χρόνια αργότερα αυτοκτόνησε πέφτοντας στο κενό από το μπαλκόνι της πολυκατοικίας του! Τραγωδία ανείπωτη! 

Σε αυτή τη φωτό βλέπουμε την απονομή μεταλλίων στους νικητές. Στο Βάθρο είναι ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης (πρώτος νικητής), ο αείμνηστος Δημήτρης Λυμπούσης (πρώτος από δεξιά) και ο Παναγιώτης Μουρίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου