Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2017

ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΕ, ΚΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟ "ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ"! ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ; ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΤΕ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ, ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΕΤΥΜΗΓΟΡΙΑ...

Οι πολιτικοί αλήτες και εγκλήματίες Τσίπρας-Καμμένος έχουν αποφασίσει να ξεπουλήσουν το όνομα της Μακεδονίας μας στα Σκόπια..
παίζοντας...κρυφτούλι και εξαπατώντας για μια ακόμη φορά τον ελληνικό λαό. Ενώ για το ζήτημα των δανειστών έκαναν δημοψήφισμα το οποίο καταπάτησαν, παρά το βροντερό ΟΧΙ του λαού, στην περίπτωση του ονόματος των Σκοπίων και της Μακεδονίας μας, λένε ότι θα αποφασίσει το Συμβούλιο πολιτικών αρχηγών. Ποιος σας είπε ρε άθλιοι ότι μπορείτε να χρησιμοποιείτε τον ελληνικό λαό, όποτε σας συμφέρει; Όπως κάνατε δημοψήφισμα για τους δανειστές, οφείλετε-πολύ περισσότερο- να κάνετε δημοψήφισμα για το τι αποφασίζει ο λαός για το όνομα των Σκοπίων. Εμπρός λοιπόν! Και αν τολμήσετε να πάρετε απόφαση που θα χαρίζει το όνομα της Μακεδονίας μας στα Σκόπια, θα σας πάρει ο διάολος! Προδότες του κερατά! Φτάνει πια με τα προδοτικά σας παιχνίδια σε βάρος της Πατρίδας μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου