Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

ΦΟΒΟΤΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ Η 17ΧΡΟΝΗ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΟ ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΙΦΟΡΝΙΑ!

Φοβόταν ότι θα τη σκοτώσουν η 17χρονη που αποκάλυψε το κολαστήριο στην Καλιφόρνια | Newsit.gr
Ήταν η 17χρονη κόρη του David Allen Turpin και της Louise Anna Turpin που αποκάλυψε τα βασανιστήρια στα οποία υπέβαλαν τα αδέρφια της και...

την ίδια οι γονείς τους.
Η 17χρονη, που δραπέτευσε από παράθυρο στο σπίτι της στην Καλιφόρνια την Κυριακή, είχε καταγράψει τα βασανιστήρια που έκαναν στα 12 αδέρφια της και την ίδια οι γονείς τους.

Πήγε στην αστυνομία και έδειξε τις σοκαριστικές φωτογραφίες από τις τρομακτικές συνθήκες που αναγκάστηκαν να υπομείνουν από τους γονείς τους τα 13 παιδιά.

Στους αστυνομικούς είπε ότι φοβόταν πως θα τη σκοτώσουν αν την έπιαναν. Η θαραλλέα 17χρονη ήταν τόσο υποσιτισμένη που οι αστυνομικοί αρχικά πίστευαν ότι ήταν μόνο 10 ετών.


Κατάφερε με την ηρωική πράξη της να σώσει τα πεινασμένα αδέρφια της ηλικιών από 2 έως 29. Ήταν αλυσοδεμένα σε ένα σκοτεινό δωμάτιο.


«Πρέπει να αναγνωρίσουμε το θάρρος της 17χρονης που δραπέτευσε» δήλωσε ο επικεφαλής των ερευνών στην κομητεία Riverside Greg Fellows.

Φοβόταν για τη ζωή της
«Στο μυαλό της διακινδύνευε τη ζωή της» τόνισε πηγή στη Mirror. Περιέγραψε τη 17χρονη πολύ έξυπνη παρά την περιορισμένη πρόσβασή της στον έξω κόσμο κατά τη διάρκεια της παιδικής της ηλικίας.
Η αστυνομία έχει επιβεβαιώσει ότι και τα 13 θύματα είναι τα βιολογικά παιδιά του David Allen Turpin και της Louise Turpin. Έχουν συλληφθεί και βρίσκονται αντιμέτωποι με 19 κατηγορίες.
Τα υποσιτισμένα αδέρφια μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο φορώντας τις πιτζάμες τους και υποβάλλονται σε θεραπεία.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες για παιδιά θα επιδιώξουν την έκδοση δικαστικής εντολής για την επίβλεψη των 13 παιδιών, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων άνω των 18 ετών.

Πηγή: Dailymail, newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου