Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018

ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΜΕ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΣΤΕΦΑΝΑΚΟ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ!

Εκτέλεσαν με καλάσνικοφ τον Βασίλη Στεφανάκο
Έξω από το σπίτι του στο Χαϊδάρι γάζωσαν με 15 σφαίρες το αυτοκίνητό...

του - Είχε αποφυλακιστεί πριν ενάμισι χρόνο - Η δράση του Βασίλη Στεφανάκου στον κόσμο του εγκλήματος και οι στενές του σχέσεις με έγκλειστους τρομοκράτες
Γάζωσαν με καλάζνικοφ τον Βασίλη Στεφανάκο έξω από το σπίτι του στο Χαϊδάρι. Οι εκτελεστές, είχαν στήσει ενέδρα και  τη στιγμή ο 57χρονος, βρισκόταν στο αυτοκίνητο του, σημάδεψαν και με περισσότερες από 15 σφαίρες του “πήραν” τη ζωή. 


Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για δύο άτομα τα οποία επέβαιναν σε μηχανή μεγάλου κυβισμού τα οποία ενήργησαν σχεδόν αστραπιαία και αμέσως μετά την εκτέλεση του επιχειρηματία πάτησαν γκάζι και χάθηκαν στα στενά της περιοχής. 

Ποιος ήταν ο Βασίλης Στεφανάκος

Για την Αστυνομία είναι ο ένας από τους εγκεφάλους της μεγαλύτερης εγκληματικής οργάνωσης που έδρασε ποτέ στη χώρα. Βόμβες, συμβόλαια θανάτου, εκβιασμοί τοκογλυφίες.  Πέρασε ένα μεγάλο μέρος της ζωής του πίσω από τα κάγκελα και ήταν το «βαρύτερο» όνομα στο χώρο των φυλακών και ο μοναδικός κρατούμενος που διατηρούσε προσωπική ιστοσελίδα στο διαδίκτυο την οποία μάλιστα ανανεώνει σχεδόν καθημερινά. Άλλωστε το όνομα του ήταν  γνωστό σχεδόν σε όλους τους Έλληνες. 

Ο Βασίλης Στεφανάκος,  που στο παρελθόν το όνομα του έχει μπει σχεδόν σε όλες τις μεγάλες δικογραφίες κατά του οργανωμένου εγκλήματος, αλλά είχε αθωωθεί από αρκετές αποφυλακίστηκες τον Αύγουστο του 2016 μετά από 9 χρόνια και κάνοντας χρήση των ευνοϊκών διατάξεων του νόμου Παρασκευόπουλου. Στο παρελθόν έχει κατηγορηθεί για συμμετοχή στη μεγαλύτερη ομάδα του οργανωμένου εγκλήματος, για συμμετοχή στη συμμορία Βλαστού, για την ενορχήστρωση και χρηματοδότηση της θεαματικής απόδρασης Παλαιοκώστα – Ριζάι. Ο ίδιος δήλωνε απλά επιχειρηματίας. 

Ακόμη και η Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς σε προκήρυξη που έστειλε αναλαμβάνοντας την επίθεση για το πιο εντυπωσιακό χτύπημα στο ελληνικό κοινοβούλιο αναφέρεται στο όνομα του και στα όσα ο ίδιος είχε τονίσει σε μια από τις πολλές συνεντεύξεις του. Άλλωστε ήταν σε όλους γνωστό και δεν το έκρυβε και ο ίδιος ότι είχε αναπτύξει στη φυλακή στενές σχέσεις με τα ηγετικά μέλη των Πυρήνων. 

Μιλώντας στο ΘΕΜΑ άλλωστε είχε πει με σαφήνεια  για τους φυλακισμένους Πυρήνες της Φωτιάς  τονίζοντας πως «Αυτοί οι εννιά είναι φίλοι μου και κάναμε παρέα. Γενικά, τους καμαρώνω... », για τον Χριστόδουλο Ξηρό που έχει γνωρίσει επισημαίνοντας πως  “προτίμησε να είναι συνεπής σε αυτά που έλεγε. Διάλεξε το δύσκολο, το δύσβατο μονοπάτι. Είναι συνεπής” και φυσικά για τον φερόμενο ως αρχινονό και συγκατηγορούμενο του Παναγιώτη Βλαστό.  “Μπορώ να δηλώσω ότι θα κατέβαινα σε πηγάδι με σκοινί που κρατάει ο Βλαστός γιατί ότι και αν γινόταν θα έμενε εκεί να με τραβήξει πάνω...”.  

Το χειμώνα του 2010 Ο Βασίλης Στεφανάκος και η σύντροφος και μητέρα του παιδιού του, αποφάσισαν μετά από 10 χρόνια γνωριμίας, να ενώσουν και επίσημα τις ζωές τους. Ο γάμος του σκληρού της νύχτας με την αγαπημένη του πρώην καλλιτέχνιδα, έγινε παραμονές του Αγίου Βαλεντίνου μέσα στις φυλακές της Λάρισας. Παρών στη διαδικασία, ήταν και ο 5χρονος τότε γιος του ζευγαριού τον οποίο μάλιστα οι γονείς κρατούσαν αγκαλιά καθ’ όλη τη διάρκεια της τελετής. 
Πρώτο Θέμα

1 σχόλιο: