Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ! ΣΦΑΖΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΤΟ ΓΟΝΑΤΟ, ΑΦΗΝΕΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΑΛΛΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ...ΣΥΓΧΩΡΟΧΑΡΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΝΑΧΟΥΣ! ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΠΑΝΟ;

Όπως αναφέρει το pronews.gr, ο Πάνος Καμμένος, έδωσε το παρών στο Άγιο Όρος τιμώντας τον εορτασμό των Θεοφανείων των παλαιοημερολογιτών μοναχών.
Ο υπουργός βρέθηκε στο άβατο της Αθωνικής Πολιτείας, καθώς εκεί εορτάζεται με το παλαιό ημερολόγιο η γιορτή των Θεοφανείων. Ο άνθρωπος που δεν θα συνεργαζόταν ούτε νεκρός με όποιον ψήφιζε...

μνημόνια, ο άνθτρωπος που ψηφίσει τα μνημόνια δυο-δυο και που έχει στείλει στην απόγνωση ή και στον θάνατο πάμπολλους συναθρώπους μας, είναι αυτός που κάνει πλάτες στον Τσίπρα για να ξεπουλήσει ο τελευταίος την Μακεδονία. Από τη μια το παίζει πατριώτης που δεν ενδίδει σε καμια ονομασία για τα Σκόπια που να περιέχει τον όρο Μακεδονία, αλλά από την άλλη εκφράζει την απόλυτη εμπιστοσύνη του στον ΕΠΕΞ Νίκο κοτζιά και την κυβέρνηση, η οποία μιλά αποκλειστικά για σύνθετη ονομασία τύπου "Νέα Μακεδονία"! 
Αυτός είναι ο Καμμένος ο οποίος πήγε ως...θεοσεβούμενος στο Άγιον Όρος να προσκυνήσει και να πάρει...συγχωροχάρτι! Για να συνεχίζει προφανώς να σφάζει τον λαό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου