Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

ΧΟΛΑΡΓΟΣ-ΠΑΠΑΓΟΥ! ΚΩΣΤΑΣ ΤΙΓΚΑΣ: "ΜΕ ΨΕΜΑΤΑ-ΨΕΜΑΤΑ-ΨΕΜΑΤΑ, ΔΕΝ ΣΩΖΕΣΤΕ ΚΥΡΙΕ ΔΗΜΑΡΧΕ"!

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ
Ζητήματα του Δημότη
Δελτίο Τύπου 3
                                                                                                                            19  Ιαν. 2018
Με Ψέματα – Ψέματα - Ψέματα
δεν Σώζεστε
                 Κύριε Δήμαρχε

 Κάνατε κ. Δήμαρχε και πάλι το ίδιο λάθος, να απαντάτε δηλαδή ...

στην ανακοίνωσή μας σχετικά με τα πεζοδρόμια, με ανακρίβειες και «δήθεν» συκοφαντικούς χαρακτηρισμούς.
Θέλοντας να πείτε κάτι για τις αποκαλύψεις και τις συγκεκριμένες περιπτώσεις που σας αναφέραμε για την άθλια εικόνα των πεζοδρομίων του Δήμου μας, λέτε ότι σας συκοφαντούμε, δηλαδή σας κατηγορούμε άδικα, άρα λέμε ψέματα. Απαντήστε μας λοιπόν στα παρακάτω ερωτήματα, για να αντιληφθούν οι  δημότες μας ποιος λέει τα ψέματα:
Ερώτημα 1ο: Είναι ψέμα ότι στην οδό Κρέονης 7 στο Χολαργό το πεζοδρόμιο είναι κάκιστο. Φυσικά όχι αφού το προγραμματίζετε όπως λέτε για την επόμενη εργολαβία σας, έστω με καθυστέρηση δύο χρόνια μετά και ύστερα από τη συνεχή δική μας πίεση αποφασίσατε να το προγραμματίσετε.
Άρα δεν σας συκοφαντεί κανείς, την ΑΛΗΘΕΙΑ λέμε.
Ερώτημα 2ο: Ανακαλύψατε δύο χρόνια μετά ότι θα πρέπει στην οδό Ευριπίδου 1Α να αφαιρεθούν τα σκαλοπάτια για να κατασκευαστεί το πεζοδρόμιο. Έχετε στείλει κάποιο έγγραφο για να ενημερώσετε τους κατοίκους της διεύθυνσης αυτής; Μπορείτε να το δημοσιεύσετε; Η αλήθεια είναι ότι τίποτε δεν έχετε κάνει μέχρι τώρα. Τα σκεφτήκατε αυτά τώρα για να δικαιολογηθείτε. Οι κάτοικοι της οδού Ευριπίδου 1Α δηλώνουν   ότι ουδείς  τους ειδοποίησε ποτέ για οτιδήποτε σχετικά. Αν τολμάτε φωνάξτε τους.             
 Άρα δεν σας συκοφαντεί κανείς, την ΑΛΗΘΕΙΑ λέμε.
Ερώτημα 3ο : Για το πεζοδρόμιο της οδού  Αργυροκάστρου   81, στην απάντησή σας δεν λέτε λέξη αν και τους στείλατε εδώ και 19 μήνες έγγραφο ότι θα το επισκευάσετε. Προφανώς δεν έχετε σκοπό να το επισκευάσετε, τα προσεχή τουλάχιστον χρόνια.
Άρα δεν σας συκοφαντεί κανείς, την ΑΛΗΘΕΙΑ λέμε
Αυτά λοιπόν σε ότι αφορά τα περί συκοφαντίας που λέτε. Συκοφαντία δεν φαίνεται πουθενά. Τα μόνα που φαίνονται είναι:
ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ , ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ και  ΕΛΛΕΙΨΗ ΔΙΑΘΕΣΗΣ για ΔΟΥΛΕΙΑ.
Σε ότι αφορά τα περί ενδιαφέροντος μου για την εξυπηρέτηση φίλων μου και ότι έχω ενοχλήσει γραπτά και τηλεφωνικά την Τεχνική Υπηρεσία, θα πρέπει να γνωρίζετε  ότι:
Μία φορά υπέβαλα γραπτά, αίτημα για ανακατασκευή των πεζοδρομίων στην γωνία Β. Μελά και Καραϊσκάκη στο Χολαργό, εγγύς των σχολείων και είναι το παρακάτω:

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ
ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ
Παρεμβάσεις – Προτάσεις
Δελτίο Τύπου 22
                                                                                  20 Φεβ.2015
Ανακατασκευή Πεζοδρομίων
ΠΡΟΣ:  Δήμαρχο Παπάγου-Χολαργού                                                
             κ. Αποστολόπουλο Ηλία
ΚΟΙΝ:  Αντιδήμαρχο Έργων
             κ. Αρβανίτη Τζίνα
Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι μεταξύ των πεζοδρομίων που είναι σε πολύ κακή κατάσταση και χρήζουν επισκευής άμεσα, είναι και αυτό της γωνίας Β. Μελά και Καραϊσκάκη στο Χολαργό. Ομολογουμένως  η  σημερινή  εικόνα των πεζοδρομίων συνεχίζει να απέχει πολύ από τα παραδεκτά και λειτουργικά όρια βαδισιμότητας.
Το  τμήμα του πεζοδρομίου που αναφέρομαι  έχει συνολικό μήκος 60μ. και πλάτος 1,5μ. είναι δηλαδή συνολικά 90τ.μ. και καλύπτει  τους αριθμούς  21 της οδού Β. Μελά και 12 της οδού Καραϊσκάκη. Θεωρώ ότι είναι άδικο που δεν ανασκευάσθηκε γιατί αφενός το τμήμα είναι πολύ μικρό και αφετέρου η μεγάλη κατωφέρεια που έχει η οδός Καραϊσκάκη, που σημειωτέον χρησιμοποιείται από τα παιδιά του υπάρχοντος Σχολείου, το καθιστά άκρως επικίνδυνο.
Παρακαλώ όπως  εγκρίνετε και προγραμματίσετε άμεσα την ανακατασκευή του τμήματος του πεζοδρομίου της οδού Β. Μελά 21 και Καραϊσκάκη 12 στο Χολαργό και με ενημερώσετε έγκαιρα. Εξ άλλου όπως γνωρίζετε είναι η πρώτη φορά που σας ζητώ να δώσετε προτεραιότητα στην ανακατασκευή πεζοδρομίων και το κάνω λόγω του μεγάλου βαθμού επικινδυνότητας.

 Όταν το επισκευάσατε το πεζοδρόμιο σας απέστειλα  ευχαριστήρια επιστολή και είναι η παρακάτω:                                              
Δελτίο Τύπου 103
                                                                                  28 Δεκ .2015
Ευχαριστίες στο Δήμαρχο
για την Ανακατασκευή Πεζοδρομίου γωνία Β.Μελά και Καραϊσκάκη
Κύριε Δήμαρχε,
          Θα θέλαμε με την επιστολή μας αυτή να σας ευχαριστήσουμε για την ανακατασκευή του πεζοδρομίου που ήταν σε πολύ κακή κατάσταση, στη γωνία Β. Μελά και Καραϊσκάκη στο Χολαργό. Ομολογουμένως  η  ανακατασκευή του συνολικού εμβαδού 90τ.μ. πεζοδρομίου βοήθησε τη βαδισιμότητα κατοίκων και μαθητών.
          Δεν σας κρύβουμε ότι νοιώθουμε ικανοποίηση γιατί είναι η πρώτη πρόταση(Δελτίο Τύπου 22/20 Φεβ.2015) από τις είκοσι οκτώ που μέχρι τώρα σας έχουμε υποβάλει και που υλοποιήσατε. Ελπίζουμε στο μέλλον ότι οι υιοθετούμενες από τη Διοίκηση του Δήμου προτάσεις της Αντιπολίτευσης που θα υλοποιηθούν να αυξηθούν για το καλό του Δήμου και των συμπολιτών μας.
          Σας ευχαριστούμε και πάλι.
                                                                     Κώστας – Πολυχρόνης Τίγκας
                                                                Επικεφαλής
                                                                  Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης

Συμπέρασμα: ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ όπως στο παραπάνω έγγραφο φαίνεται σας ζήτησα να ανακατασκευάσετε το πεζοδρόμιο Β. Μελά και Καραϊσκάκη για χάρη των συνδημοτών μας και των σχολείων που έχετε κυριολεκτικά εγκαταλείψει. ΠΟΤΕ άλλοτε.
Πέστε μας λοιπόν μία έστω φορά που ζήτησε ο επικεφαλής της Παράταξης επισκευή κάποιου πεζοδρομίου.
Περιμένουμε να δώσετε στη δημοσιότητα:
Όνομα υπαλλήλου που απευθύνθηκε
Ημερομηνία
Διεύθυνση για την οποία ζήτησε την επισκευή του πεζοδρομίου

Αν δεν δώσετε τα παραπάνω στοιχεία στη δημοσιότητα, τότε φαντάζομαι πως αντιλαμβάνεστε ότι κάνετε αυτό για το οποίο μας κατηγορείτε, δηλαδή μας συκοφαντείτε.

  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου