Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

Ο ΔΗΜΟΣ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΟΝ ΤΙΓΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ: "Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΑΣ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑΣ..."! ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ...

Χολαργός, 18 Ιανουαρίου 2018 
Απάντηση στο δελτίο τύπου του κ. Τίγκα
“Επισκευή Πεζοδρομίων με μοναδικό κριτήριο φίλος ή όχι;»

Κύριε Τίγκα, 

Η ανακοίνωσή σας αγγίζει τα όρια της συκοφαντίας και σας προκαλούμε...

να μας αναφέρετε ονομαστικά σε ποιους συμπολίτες μας «επιλεκτικά» όπως λέτε ανακατασκευάσαμε πεζοδρόμια στο Δήμο μας.
Αντιθέτως σας πληροφορούμε, αν και το έχετε ακούσει και στο Δημοτικό Συμβούλιο, οι ανακατασκευές πεζοδρομίων γίνονται κατόπιν αξιολόγησης από την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου μας. 
Όσον αφορά στα συγκεκριμένα πεζοδρόμια που αναφέρετε στο δελτίο τύπου, αυτό επί της οδού Κρέσνης έχει ενταχθεί στην επόμενη εργολαβία και στο πεζοδρόμιο επί της οδού Ευριπίδου 1 πρέπει βάσει νομοθεσίας να αφαιρεθούν τα σκαλοπάτια από τον ιδιοκτήτη και κατόπιν θα επισκευαστεί.
Ο Δήμος μας έχει  ανακατασκευάσει ήδη 3.127 τ.μ. και έχει δημιουργήσει 27 ράμπες ΑμεΑ τα τελευταία δύο χρόνια και σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ξεκινήσει η νέα εργολαβία, προϋπολογισμού 498.000 ευρώ.
Επίσης να σας αναφέρουμε ότι μάλλον εσείς ενδιαφέρεστε για την ανακατασκευή πεζοδρομίων φίλων και ημετέρων, αφού έχετε ενοχλήσει την Τεχνική Υπηρεσία είτε γραπτώς είτε τηλεφωνικά γι’ αυτό το λόγο. 

Κύριε Τίγκα, 
Οι ανάγκες της βελτίωσης των πεζοδρομίων στο Δήμο μας είναι μεγάλες και όπως λέτε και εσείς δεν είναι δυνατό να γίνουν όλα μαζί. 
Από την αρχή της θητείας μας όμως, έχουμε ξεκινήσει παρεμβάσεις στα πεζοδρόμια και συνεχίζουμε, πάντα με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας των συμπολιτών μας. 
Γραφείο Τύπου & Δημοσίων Σχέσεων

2 σχόλια:

  1. ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ.......ΣΥΝΕΧΕΙΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και η γυναίκα σε ποιο χαλασμένο πεζοδρόμιο έπεσε και τραυματίστηκε;;;
    Μάλλον σε πεζοδρόμιο της...Βαρκελώνης!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή