Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΠΑΕΙ ΠΡΟΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΟΠΤΙΚΩΝ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ! ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΕΙ ΩΣ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΟ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΟΠΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΠΤΟΜΕΤΡΙΑΣ!!!

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, μέσα στους σχεδιασμούς του Υπουργείου Παιδείας είναι η σταδιακή κατάργηση της Σχολής των Οπτικών. Το υποτίθεται αναβαθμισμένο Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής θα...

περιλαμβάνει σχολές αυτοδύναμες, σχολές δηλαδή οι οποίες δεν έχουν αντίστοιχη σχολή σε άλλο πανεπιστήμιο. Η Σχολή Οπτικών, αν και πληροί τους όρους, σχεδιάζεται να συγχωνευτεί με την Οδοντιατρική Σχολή ή ακόμη και 1-2 άλλες Σχολές! Αυτό θα έχει ως συνέπεια την υποβάθμιση της Σχολής και την μελλοντική κατάργησή της. Οι πληροφορίες μάλιστα λένε ότι το...χεράκι τους προς αυτή την κατεύθυνση έχουν βάλει γιατροί οι οποίοι ασχολούνται με τις επεμβάσεις laser για τη διόρθωση διαθλαστικών ανωμαλιών στα μάτια των ασθενών. 
Απαράδεκτα είναι όλα αυτά, ένα επάγγελμα το οποίο είναι διεθνώς κατοχυρωμένο και σε επιστημονικό και τεχνολογικό επίπεδο, εδώ στην Ελλάδα να οδεύει σε κατάργηση! Υπόψιν, μόνον μέσα από το επάγγελμα του οπτικού μπορεί κάποιος να μετεξελιχθεί σε οπτομέτρης. 
Έχει ανοιχτεί το παρακάτω σύνδεσμος προκειμένου να μπαίνει ο κόσμος και να ψηφίζει για τη διατήρηση της αυτοδυναμίας της Σχολής Οπτικών. 
Μπείτε παρακαλούμε και ψηφίστε:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου