Σάββατο 10 Μαρτίου 2018

ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΤΑ...ΧΩΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΕ ΦΟΒΕΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ: "ΑΚΟΥ ΦΙΛΕ ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ..."! ΔΙΑΒΑΣΤΕ....

1) Άκου φίλε ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ κομπλεξικέ, ναι εσύ που λες ότι έχω 1 πρωτάθλημα λιγότερο από τον Άρη, στην Αγγλία η Μάντσεστερ Σίτι έχει 4 και η Σάντερλαντ 6 αλλά ξέρεις κάτι? Οπαδός της Σάντερλαντ που...

γεννήθηκε το 1937 δεν έχει δει την ομάδα του πρωταθλήτρια γιατί το τελευταίο της το τρόπαιο το πήρε το 1936!!! Επίσης η Τότεναμ έχει μόνο 2 ενώ η Χάντερσφιλντ 3 αλλά το τελευταίο της το πανηγύρισε το 1926!!! Αυτά σου τα γράφω ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ βλάκα για να καταλάβεις ότι τη μεγάλη ομάδα ΔΕΝ την κάνουν μόνο τα τρόπαια αλλά πολλά ακόμη πράγματα!!!
2) Άκου φίλε ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ κομπλεξικέ, για εμάς οι προδότες (Φασούλας) είναι μέχρι να πεθάνουμε ανεπιθύμητοι ενώ για σας τους ''αυθεντικούς'' είναι πλέον ενεργά μέλη στο σωματείο σας (Μπάγεβιτς) !!! Ο Ντούσαν που τον είχατε Θεό σάς παράτησε για τον ''γαύρο'' (ναι, με αυτόν που συμμαχείτε κάτω από το τραπέζι εις βάρος του ΠΑΟΚ) και του είχατε ευχηθεί τα χειρότερα για αυτόν και τη γυναίκα του (τη στείρα όπως την αποκαλούσατε) !!! Τώρα βέβαια σαν κωλοτούμπες που είστε τον έχετε σημαία σας κι αφού στην αρχή τον φέρατε πίσω ως προπονητή στην ομάδα σας είπατε πλέον να τον κάνετε και το δεξί χέρι του προέδρου σας!!!
3) Άκου φίλε ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ κομπλεξικέ, ναι εσύ που μετράς ποιος έχει περισσότερα πρωταθλήματα, ο ΠΑΟΚ ποτέ μα ποτέ δεν έπαιξε στη Β' και Γ' εθνική και δε θα παίξει εκεί μέχρι να παγώσει ο ήλιος αντίθετα με εσένα που είδες την ομάδα σου να παίζει σ' αυτές τις κατηγορίες!!! Ναι, εσύ ''περήφανε'' οριτζινάλε!!! Επίσης η ομάδα μου στο μπάσκετ ποτέ μα ποτέ δεν έπαιξε στην Α2 και στη Β' εθνική ενώ η δικιά σου η ''βασίλισσα'' πέρασε από αυτές τις κατηγορίες!!! Το ξέχασες ''φίλε μου'' οριτζινάλε???
4) Άκου φίλε ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ κομπλεξικέ, ο πρόεδρος μου ο Ιβάν που εσύ τον κοροϊδεύεις πλήρωσε για την ομάδα μου πάνω από 10.000.000 ευρώ για χρέη ενώ ο δικός σου ο Δημητράκης προτίμησε να τα αποφύγει και να μη βάλει το χέρι στην τσέπη και να σε ρίξει στη Γ' εθνική για να μηδενιστούν!!! Μήπως το ξέχασες κι αυτό γνήσιε ''οριτζινάλε''??? Ή μήπως ξέχασες το άρθρο 44??? Αυτό καλέ το ''δίκαιο'' άρθρο που βγήκε για σας και για κάποιους ακόμη για να μπορέσετε να επιβιώσετε!!!
5) Άκου φίλε ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ κομπλεξικέ, ναι εσύ που μιλάς για τον περήφανο λαό σου αλλά εδώ και αρκετές σεζόν κάθε χρόνο κόβεις λιγότερα εισιτήρια από μας τους ΠΑΟΚτσήδες!!! Ναι εσύ που δεν έχεις γήπεδο ούτε στο ποδόσφαιρο μα ούτε και στο μπάσκετ και εξυπηρετείσαι εδώ και χρόνια με κρατικά γήπεδα!!! Πρόσεξε γιατί ο Ιβάν μπορεί να τελειώσει τη νέα Τούμπα γρηγορότερα από το δικό σας το οποίο γίνεται και με επιχορήγηση της Περιφέρειας (όχι τίποτα άλλο αλλά γιατί έχετε το θράσος να μας τη λέτε για το Παλατάκι μας που χτίστηκε με τη βοήθεια του κράτους αλλά σε ΠΑΟΚτσήδικη γη) !!!
6) Άκου φίλε ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ κομπλεξικέ, ναι εσύ που πανηγύριζες σαν τρελός το -3 που έφαγα μαζί με το μηδενισμό για ένα ρολό χαρτί υποστηρίζοντας τις αστείες θέσεις του Ολυμπιακού τόσο στα σάιτ, τόσο στα σχόλια, τόσο στις εφημερίδες όσο και στα ραδιόφωνα!!! Εγώ που λες ''περήφανε'' οριτζινάλε όταν νίκησες τον ''γαύρο'' χάρηκα μέσα από την καρδιά μου ασχέτως που με βόλευε περισσότερο η ισοπαλία, χάρηκα που τον πέταξες κι έξω από το κύπελλο και χαιρόμουν στο παρελθόν κάθε φορά που τον νικούσες γιατί πολύ απλά τον θεωρούσα την πιο αχώνευτη ομάδα!!! Τώρα όμως διαπιστώνω ότι προσπαθείτε να γίνετε εσείς τέτοιοι και νομίζω ότι ήδη τα καταφέρατε!!! Για ένα κωλοπρωτάθλημα που υποτίθεται δε θέλετε να το καθορίζουν τα δικαστήρια όχι μόνο τώρα έχετε διαφορετική άποψη αλλά αν τελικά δικαιωθούμε είστε ικανοί να μιλάτε για σκάνδαλο!!! Αν δεν κατάλαβες ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ κομπλεξικέ σου έχω και συνέχεια......

!!!!Δεν είναι δικό μας άρθρο απλά κοινοποιηθηκε PAOK madness

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου