Σάββατο 10 Μαρτίου 2018

ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ! ΘΩΡΑΚΙΣΤΕ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ! Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΣΤΙΣ 25 ΜΑΡΤΙΟΥ!

Ο σουλτάνος Ερντογάν δεν αστειεύεται. Έχει επιστρατεύσει τους πολίτες του και ετοιμάζει την μεγάλη επίθεση. Το Καστελόριζο είναι αυτό που κινδυνεύει πρώτο απ'όλα. Τι κάνουν οι ξεφτίλες των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ; Η κυβέρνηση των εθνοπροδοτών, αφού προσέδεσε σφιχτά τον λαό στα μνημόνια και αφού ξεδόντιασε την άμυνα της χώρας μειώνοντας τις αμυντικές δαπάνες και καταργώντας στρατόπεδα, άνοιξε το ελεύθερο στον Ερντογάν να επιτεθεί. Μάλιστα, επειδή πρόκειται για άνθρωπο ο οποίος δίνει σημασία στους συμβολισμούς, δεν αποκλείεται να χτυπήσει...

την 25η Μαρτίου, την ημέρα της Παλιγγενεσίας. 
Ο αναγνώστης μας γράφει επί του θέματος: "Ξένα πρακτορεία ειδήσεων αναφέρουν
ότι υπάρχει ήδη σχέδιο τουρκικής επίθεσης κατά της Ελλάδος το οποίο έχει υπογραφεί από τον αρχηγό Στρατού της Τουρκίας και αναμένεται η έγκρισή του και από τον Ερντογάν.
Το ερώτημα που θέτουν είναι αν θα γίνει η επίθεση πριν το ορθόδοξο Πάσχα ή μετά. Πάντως θα γίνει μέσα στην άνοιξη του 2018 επισημαίνει ο διεθνής τύπος".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου