Σάββατο 10 Μαρτίου 2018

ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΠΟ ΩΡΑ ΣΕ ΩΡΑ! Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΗΣΙ! Ο ΕΤΣΕΒΙΤ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΜΑΙΝΟΜΕΝΟ ΕΡΝΤΟΓΑΝ! ΤΡΕΜΟΥΝ ΟΙ ΤΣΙΠΡΑΣ-ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ...

Ο Ερντογάν είναι αποφασισμένος και δεν πρόκειται να κάνει πίσω. Έχει δώσει εντολές, όχι απλά για θερμό επεισόδιο, αλλά για πόλεμο. Είναι παράφρων αλλά αποφασισμένος να χτυπήσει και να εισβάλει ακόμη και σε ελληνικό νησί. Είναι βέβαιον ότι θα χτυπήσει, αυτό που τρέμουν οι Τσίπρας-Καμμένος είναι την ώρα που θα γίνει το μπαμ. Και βεβαίως τα δικά μας λαμίογια ούτε γνωρίζουν πώς θα αντιδράσουν. Ο Ερντογάν είναι ως μαινόμενος ταύρος. Ο δε Ετσεβίτ που εισέβαλε στην Κύπρο είναι απλά ένα ανέκδοτο μπροστά του. 
Οι ώρες είναι εξαιρετικά κρίσιμες. 

2 σχόλια:

  1. ΞΕΝΑ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ
    ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΔΗ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΣΤΡΑΤΟΥ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΕΤΕ Η ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ.
    ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΘΕΤΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΡΙΝ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΠΑΣΧΑ Η ΜΕΤΑ...ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΤΟΥ 2018 ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙ Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΤΥΠΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΤΡΕΜΟΥΝ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΟΥΤΩΣ 'Η'ΑΛΛΩΣ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙΞΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΓΑΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΝΤΑΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ,ΑΛΛΑ ΤΡΕΜΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΕΙ ΕΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΙ ΤΙ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ !!!!!!!!!!!! ΤΡΕΜΟΥΝ ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΕΓΚΛΩΒΙΣΜΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΥΤΖΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥΣ ΑΠ'ΤΟΝ ΛΑΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ !!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή