Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΑ ΤΑ ΟΣΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ "ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΑΜΑ" ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ! ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟΝ ΟΤΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΛΕΟΝ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΜΙΑ ΝΕΑ "ΓΚΡΙΖΑ ΖΩΝΗ"! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΕΝΤΟΠΙΣΑΝ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΑΛΛΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΣΠΕΥΣΕ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΕΧΑΣΑΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ!!!


Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΑΜΑ καταθέτει τα παρακάτω ερωτήματα που χρήζουν απαντήσεων Σύμφωνα με το Υπουργείο Άμυνας  και το ΓΕΣ που  εξέδωσε ανακοίνωση μετά από 24 ώρες, η σύλληψη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών έγινε εντός τουρκικού εδάφους…!


1)Πως το γνωρίζουν αυτό;


2) Μίλησε κάποιος με τους συλληφθέντες και το παραδέχθηκαν ή υιοθετήθηκαν οι ισχυρισμοί της τουρκικής πλευράς που ενδεχομένως έστησε
το επεισόδιο;

3)Πως ήξεραν οι Τούρκοι....

ότι ο Έλληνας Αξιωματικός και ο υπαξιωματικός θα περνούσαν την

συγκεκριμένη ώρα και από αυτό το δρομολόγιο;

4)Εάν οι δυο στρατιωτικοί ήταν εν υπηρεσία γιατί έφεραν μαζί τους  κινητά τηλέφωνα; Το ότι τους άφησαν να επικοινωνήσουν μέσω κινητών με την Μονάδα τους κατά τη σύλληψη μας λέει πολλά!

5)Στα γύρω φυλάκια, υπήρχαν και άλλοι στρατιώτες, κανείς δεν αντιλήφθηκε τίποτα σχετικά με το συμβάν;

6)  Αν σημειωθεί ότι οι Τούρκοι ήταν πεζοί,ποιες Στρατιωτικές ενέργειες έγιναν, αν

έγιναν, αμέσως μετά τη σύλληψη;

Το ΓΕΣ γνωρίζει το γεγονός όμως το αποκρύβει και το κάνει γνωστό μετά από 24ώρες, ενώ στην Αθήνα έχουμε σε εξέλιξη την Ορκωμοσία στο Προεδρικό μέγαρο και στη συνέχεια τις παραδόσεις των Υπουργείων -βλέπε ΥΠΕΘΑ Βίτσας σε Κουβέλη- στον Έβρο έχουν όλοι παγώσει !

«Το ΥΠΕΘΑ και το ΓΕΣ, αντί να υποστηρίξουν τα Ελληνόπουλα, συμφώνησαν με τους ισχυρισμούς των Τούρκων ότι η σύλληψη της Ελληνικής περιπόλου έγινε σε τουρκικό έδαφος. Γιατί συνέβη αυτό;

Αυτό προϋποθέτει ότι έχουν επικοινωνήσει με τους συλληφθέντες οι οποίοι παραδέχθηκαν κάτι τέτοιο. Εάν δεν έχει υπάρξει συνομιλία με τους Έλληνες στρατιωτικούς ο κ. ΥΕΘΑ οφείλει να δώσει εξηγήσεις για τον τρόπο με τον οποίο έφθασαν σε αυτό το συμπέρασμα, με δεδομένο ότι η όριος γραμμή στο προγεφύρωμα του Καρααγάτς είναι ξεκάθαρη, το δε υπάρχον μονοπάτι του δάσους των Καστανιών, μήκους περίπου 550 μέτρων είναι αποψιλωμένο και γνωστό στα διάφορα κινούμενα όργανα ασφαλείας και των δύο χωρών».

Η εκδοχή των Τούρκων για το πώς πιάστηκαν τα δύο στελέχη του Ελληνικού Στρατού (Ε.Σ.) είναι γεμάτη κενά, αλλά έρχεται το ΥΠΕΘΑ και το ΓΕΣ να την υποστηρίξουν, θέτοντας έτσι σε κίνδυνο τη ζωή των 2 στελεχών του Ε.Σ. Σύμφωνα με το οικογενειακό περιβάλλον του ΕΠΟΠ λοχία Κούκλατζη, οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί δεν χάθηκαν στο χιόνι. Όπως όλα δείχνουν οι δυο στρατιωτικοί μας, εντόπισαν στο χιόνι, κι εντός των Ελληνικών συνόρων, τα ίχνη των εισβολέων Τούρκων, οι οποίοι και τους απήγαγαν για να τους κατηγορήσουν ότι συνελήφθησαν εντός τουρκικού εδάφους.
Στην συνέχεια ίσως τους κακοποίησαν – το συνηθίζουν άλλωστε οι Τούρκοι - και τους απείλησαν, για να υιοθετήσουν το δικό τους σενάριο.
Διαπιστώνουμε ότι η αριστερή κυβέρνηση που μας κυβερνά είναι ανίκανη να υπερασπιστεί τα εθνικά μας συμφέροντα, επιτρέποντας τους γείτονες να διασύρουν το στράτευμα και να εξευτελίζουν διεθνώς τη χώρα περιφέροντας σαν λάφυρα πολέμου τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς.

«ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΣΦΟΔΡΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΦΩΡΗ ΑΔΙΚΙΑ, ΚΑΘΩΣ ΟΛΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΤΙ Η ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ "ΕΛΛΗΝΙΚΗ" ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ, ΑΠΟ ΑΠΩΛΕΙΑ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ».

Ο Ερντογάν εκτελώντας ψυχολογικές επιχειρήσεις πέτυχε:

1.Να ξεχάσουν οι Τούρκοι πολίτες τους νεκρούς στο Αφρίν της Συρίας.

2.Να αποκτήσουν ένα πλεονέκτημα ώστε να απαιτήσουν ανταλλαγή με τους 8 Τούρκους αξιωματικούς που κατέφυγαν στη χώρα μας.

3.Με αφορμή το επεισόδιο,να σύρει τις ΗΠΑ σε διάλογο σχετικά με το Κουρδικό και το πιο σοβαρό,

4.Να περάσει ένα σκληρό μήνυμα στην Ελλάδα σχετικά με το Αιγαίο, την Κυπριακή ΑΟΖ αλλά και να γκριζάρει την συγκεκριμένη περιοχή του ΕΒΡΟΥ όπου πλέον δύσκολα θα πλησιάζει ελληνική περίπολος με ό,τι αυτό συνεπάγεται.
Η ελληνική κοινωνία είναι σε κρίσιμο σημείο και κινδυνεύει. Αν δεν αντιδράσει με αλλαγή κυβέρνησης και απαίτηση για κάθαρση και ασφάλεια, τότε για μια ακόμη φορά θα είναι άξια της μοίρας της και της τύχης της.
Η Αριστερά έδειξε την ανικανότητά της να χειριστεί σωστά ένα τόσο σοβαρό συνοριακό επεισόδιο. Αποδείχθηκε ότι ο στρατός στερείται εκπαίδευσης ώστε να χειριστεί ανάλογες περιπτώσεις. Τέλος το ΥΠΕΞ δε διαθέτει το κύρος και τη διπλωματία ώστε να αναδείξει στα διεθνή φόρα (Ε.Ε. – ΝΑΤΟ - ΟΗΕ) την Τουρκική προκλητικότητα και να πετύχει μια καταδίκη των γειτόνων. Εάν δεν υπάρξει σοβαρή αντίδραση αυτά που πρόκειται να συμβούν στη χώρα μας δεν θα έχουν προηγούμενο. Δυστυχώς απ' ότι φαίνεται η Πρώτη Φορά Αριστερά θα κλείσει τον κύκλο της οριστικά στην Ελλάδα με την απώλεια Εθνικού Εδάφους. Το ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΡΑΜΑ ως γνήσιο πατριωτικό κόμμα καλεί τον ΣΤΡΑΤΑΡΧΗ ΚΑΜΜΕΝΟ όπως πράξει το αυτονόητο....Να υποβάλλει άμεσα την παραίτηση του και να σταματήσει να φοράει στολές παραλλαγής...ΤΟ τριώδιο έκλεισε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου