Σάββατο 10 Μαρτίου 2018

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ: "Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ"!

«Η Ελλάδα είναι πολύ κοντά σε ένα θανατηφόρο δυστύχημα με την Τουρκία» προειδοποιεί ο Πάνος Καμμένος σε μεγάλη συνέντευξή του στη ...

γαλλική εφημερίδα Liberation, σε μια νέα δήλωση – φωτιά, την ώρα που τα κυβερνητικά και τα κομματικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ – και ο πρωθυπουργός προσωπικά – προσπαθούν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους.

«Είμαστε πολύ κοντά σε ένα θανατηφόρο ατύχημα. Όταν ο εναέριος χώρος παραβιάζεται, στέλνουμε τα αεροπλάνα μας για να συνοδεύσουμε τα τουρκικά αεροπλάνα έξω από τον εναέριο χώρο μας» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον κ. Καμμένο η Ελλάδα είναι κατά βάση στο έλεος ενός ατυχήματος το οποίο μπορεί ανά πάσα στιγμή να επεκταθεί στην ακτοφυλακή, στο ναυτικό κλπ…

Με την παραβίαση των χωρικών υδάτων και του εναέριου χώρου, που είναι τόσο ελληνικός όσο και ευρωπαϊκός, αναφέρει η Άγκυρα προσπαθεί επίσης να ασκήσει πίεση στην Ευρώπη, και γι’ αυτό η Αθήνα αναφέρει κάθε περιστατικό σε Ευρώπη και ΝΑΤΟ. «Είμαστε υποχρεωμένοι να υπερασπιστούμε την επικράτειά μας, που είναι όχι μόνο ελληνική, αλλά και ευρωπαϊκή» επαναλαμβάνει ο υπουργός.
Ο Υπουργός ήδη από χθες με τις δηλώσεις του έστειλε ο μήνυμα, τόσο εντός της Κυβέρνησης, όσο και στην Τουρκία.

Ο ΥΠΑΜ Π. Καμμένος μίλησε για ομήρους σε τουρκικές φυλακές. Αυτό έχει την σημασιολογία του, καθώς για πρώτη φορά επισήμως Κυβερνητικός αξιωματούχος μιλάει για ομήρους και όχι για κρατούμενους.

«Ενημέρωσα τον Υπουργό Άμυνας της Ρουμανίας, για το περιστατικό που εκτυλίσσεται αυτή τη στιγμή με την Τουρκία. Αυτή τη στιγμή, σε τουρκικές φυλακές έχουμε δύο Έλληνες ομήρους, έναν Αξιωματικό και έναν Υπαξιωματικό. Ζητώ την υποστήριξη του Ρουμάνου Υπουργού Άμυνας, για την άμεση απελευθέρωση αυτών των Νατοϊκών, Ευρωπαίων και Ελλήνων στρατιωτικών», είπε ο Ελληνας ΥΕΘΑ.

Ο κ. Καμμένος τόνισε επίσης πως «το μήνυμα το οποίο θα μεταδοθεί εδώ, στη Ρουμανία, όπως επίσης στην Ελλάδα, την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ, είναι ότι μαζί μπορούμε να αντιμετωπίσουμε εύρος προκλήσεων και απειλών που απαιτούν συνολική προσέγγιση και αντίληψη, καθώς και σταθερή πολιτική βούληση, ώστε η αντιμετώπιση να είναι αποτελεσματική».

Και πρόσθεσε: «Μαζί θα δημιουργήσουμε ένα τόξο σταθερότητας, το οποίο θα ξεκινά από τη Ρουμανία, θα συνεχίζει στα Βαλκάνια με τη Βουλγαρία, τη Σερβία, την Ελλάδα, την Κύπρο, έως και το Ισραήλ και την Αίγυπτο, και όλες τις μετριοπαθείς χώρες της Μέσης Ανατολής, ώστε στην περιοχή μας να εδραιωθεί η ειρήνη, η στενή συνεργασία και η σταθερότητα, για το μέλλον των λαών μας».

Όλα λοιπόν οδηγού προς σύγκρουση. Ταυτόχρονα, ελληνοτουρκική σύρραξη βλέπουν οι Γάλλοι οι οποίοι κατέστρωσαν σχέδιο έκτακτης ανάγκης για τους Γάλλους υπηκόους που ζουν στην Ελλάδα. Είναι η πρώτη πρεσβεία ξένης χώρας η οποία προχωρά στην δημοσιοποίηση τέτοιων μέτρων που παραπέμπουν σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Αν και έπειτα άλλαξαν την θέση τους, λέγοντας ότι ομιλούν για καιρικά φαινόμενα, όμως η αλήθεια δεν μπορεί πλέον να κρυφτεί.

Στο email γίνεται αναφορά για «κρίση» αλλά οι καλά γνωρίζοντας μιλούν για περίπτωση πόλεμου. Οι Γάλλοι είχαν στείλει παρόμοια μηνύματα σε Ιράκ και Συρία πριν την έναρξη εχθροπραξιών

Είναι η πρώτη φορά που η Γαλλική πρεσβεία στέλνει email με τέτοιο περιεχόμενο καθώς άλλες φορές ανάλογα e-mails αναφέρονταν ξεκάθαρα σε καιρικά φαινόμενα και φυσικές καταστροφές.

Υπενθυμίζουμε πως οι Γάλλοι έχουν ένα μεγάλο και καλό δίκτυο πληροφοριών στην Ελλάδα ενώ είναι η μόνη δυτική χώρα που έχει εμπλακεί σε στρατιωτικές συζητήσεις με την ελληνική πλευρά για την αγορά οπλικών συστημάτων.

Προφανώς κάτι παραπάνω γνωρίζουν…

2 σχόλια:

  1. ΕΧΕΤΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ.
    ΘΑ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΜΕΓΑΣ ΣΕΙΣΜΟΣ
    ΙΣΩΣ ΚΑΙ 9 ΡΙΧΤΕΡ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ.
    ΘΑ ΣΚΟΤΕΙΝΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΑΧΤΗ ΚΑΠΟΙΟΥ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟΥ ΙΣΩΣ ΤΗΣ ΑΙΤΝΑΣ Η ΤΟΥ ΒΕΖΟΥΒΙΟΥ ΠΙΘΑΝΟΝ.
    Η "ΤΙΜΩΡΙΑ" ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΘΑ ΕΚΠΛΗΡΩΘΕΙ ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ ΠΟΥ ΕΖΗΣΑΝ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.ΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΝΟΜΟΙ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΟΥΝ ΚΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΗΣ ΜΙΣΘΑΠΟΔΟΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΚΠΛΗΡΩΘΕΙ ΤΩΡΑ...ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΛΥΤΡΩΣΗ.
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ "ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ" ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΤΑΥΡΩΑΝΑΣΤΑΣΙΜΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ
    ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΘΑ
    Ζ Η Σ Ο Υ Ν ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΘΑ
    Χ Α Θ Ο Υ Ν ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Ελλάδα έχει πάθει "θανατηφόρο δυστύχημα" που έχει υπουργό Άμυνας εσένα ρε σουρουκλεμέ καμμένε και τους κατσαπλιάδες κομμουνιστές να...
    "κυβερνούν(;)" αυτή την χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή