Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018

ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ! ΑΦΟΥ ΕΞΑΘΛΙΩΣΑΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ, ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΠΕΡΝΆΝΕ ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙΑ, ΟΠΩΣ ΣΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΥΣ! ΚΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟΥ ΕΜΦΥΤΕΥΟΥΝ ΤΟ ΜΙΚΡΟΤΣΙΠ! Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΤΑ FOLIE FOLIE ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΒΡΑΧΙΟΛΙΑ ΓΙΑ ΑΝΕΠΑΦΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ! ΟΤΑΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ, ΘΑ ΕΜΦΥΤΕΥΟΥΝ ΤΟ ΤΣΙΠΑΚΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ!!!

Οι Τράπεζες αφού φόρτωσαν όλο το δικό τους χρέος (233 δις ευρώ) στις πλάτες του λαού, αφού  του αρπάζουν το σπίτι επειδή δεν μπορεί να πληρώσει τα δικά τους χρέη, τώρα οι τράπεζες περνάνε βραχιόλια...
στους πελάτες τους! Όπως κάνουν στους φυλακισμένους που βγαίνουν από τη φυλακή με περιοριστικούς όρους! Τα βραχιόλια θα χρησιμοποιούνται αντί καρτών για ανέπαφες πληρωμές και δημιουργούνται για πρώτη φορά σε παγκόσμιο επίπεδο από την Εθνική Τράπεζα, σε συνεργασία με τη Visa, τη Folli Follie και τη Links of London.
Έτσι μπράβο. Οι Έλληνες, τα πειραματόζωα σε παγκόσμιο επίπεδο, θα φορέσουν πρώτοι απ'όλους βραχιολάκια και μετά από λίγο θα τσιπαριστούν στο χέρι, διότι και τα βραχιόλια δεν θα διασφαλίζουν τις συναλλαγές χωρίς κίνδυνο υποκλοπής. Όλα βαίνουν σύμφωνα με το σχέδιο των παγκοσμιοποιητών! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου