Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018

Η ΕΠΟΜΕΝΗ "ΠΥΡΚΑΓΙΑ"...

Η ΕΠΟΜΕΝΗ "ΠΥΡΚΑΓΙΑ"...


Καλησπέρα στους αγαπημένους μου συγγενείς και φίλους, των οποίων οι ευχές συνεχίζουν να πιάνουν τόπο. Όμως, ο πόνος φαίνεται να...


έχει συνέχεια με αυτά που πλήττουν την χώρα μας.

Έχοντας ο ίδιος προσφάτως βιώσει την φρίκη της φωτιάς στην οικογένειά μου, έχοντας μόλις χάσει και έναν φίλο μου με τα παιδάκια του 11 και 13 ετών στο Μάτι, πραγματικά συμπάσχω με τους δοκιμαζόμενους συνανθρώπους μας αλλά και για το έθνος μας, το οποίο, ως δικό μας παιδί, φλέγεται κάτω από τα ύπουλα σχέδια των κυβερνώντων.

Όσοι με γνωρίζουν και έχουν διαβάσει τα παλαιότερα άρθρα μου, ξέρουν ότι προειδοποιώ τώρα και 36 χρόνια για αυτά που βλέπουμε να συμβαίνουν σήμερα ως απόρροια πλήρους ανικανότητος και αδιαφορίας του μεταπολιτευτικού μας κοινοβουλευτισμού.

Και με πλήρη επίγνωση, σας λέγω σήμερα για άλλη μία φορά ότι η επόμενη φωτιά που θα κάψει για καλά το σπιτάκι μας είναι η απόδοση "ιθαγένειας" σε εκατομμύρια αλλοδαπούς με τα μόνα προαπαιτούμενα μία απλούστατη τριετή διαμονή στην χώρα και μία υποτυπώδη εξέταση ώστε να εξασφαλιστεί ένα καινούργιο εκλογικό σώμα που θα στηρίξει τα αδιάφορα προς την ασφάλεια του έθνους μας, αλλά και εχθρικά ως προς την έννοια του έθνους, κυβερνητικά μορφώματα. 
(Και προσέξετε, δεν μιλαμε για υπηκοότητα, αλλά για "ιθαγένεια".... η απόλυτη προσβολή κατά της έννοιας του γένους)

Φίλοι μου, εάν βγήκαμε στους δρόμους κατά της προδοσίας επί του Μακεδονικού ζητήματος, η απόδοση ιθαγένειας χρήζει ακόμη μεγαλύτερης αντίστασης, επειδή όχι μόνον υποβαθμίζει και αναιρεί την Ελληνικότητα από τους γηγενείς Έλληνες, δηλαδή της δικής μας διαφορετικότητος, αλλά θα σημάνει και το τέλος του εναπομείναντος Ελληνισμού στην μήτρα του.

Και το κάνουν αυτό μεθοδικότατα, γνωρίζοντας ότι το εκλογικό σώμα που οι κοινοβουλευτικές δυνάμεις εξυπηρετούσαν πελατειακώς με διορισμούς στο δημόσιο τώρα πια βγαίνει σε πετσοκομμένη σύνταξη και θα στραφεί εναντίον τους. Γνωρίζουν ότι η πηγή των ψήφων θα είναι οι ανιστόριτοι ιδεολογιο-πληγμένοι δεκαεφτάρηδες και οι αφροασιάτικες ορδές που η Χριστοδουλοπούλου προσκάλεσε για "ηλιοθεραπεία" στις πλατείες μας. Οι "αντιρατσιστικοί νόμοι" που περάστηκαν αμέσως κατόπιν αυτής της πρόσκλησης είχαν τον σκοπό της φίμωσης κάθε αντίστασης στην πολυφυλετοπολιτισμικοποίηση του τόπου μας.

Τα πράγματα είναι ολοφάνερα. Δεν τους ενδιαφέρει πλέον ο Έλληνας, αλλά ο ψηφοφόρος...

-Παναγιώτης Τερπάνδρου Ζαχαρίου- 24/08/2017

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου