Κυριακή 22 Ιουλίου 2018

ΜΠΡΑΒΟ ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ: ΤΟ ΣΜΗΝΟΣ ΑΠΟ ΑΛΟΓΟΜΥΓΕΣ, ΠΟΥ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ "ΔΙΑΝΝΟΟΥΜΕΝΟ" ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ ΜΑΖΙ ΜΕ ΞΕΦΩΝΗΜΕΝΟΥΣ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δήλωση της Ραχήλ Μακρή για το κείμενο των 327 «διανοουμένων» στην Αθήνα μέσω γνωστού ΜΜΕ
Ραχήλ Μακρή: «Το σμήνος από αλογόμυγες που αυτοαποκαλείται...

«διανοούμενο» και αντίστοιχοι ξεφωνημένοι εθνομηδενιστές από Think Tanks και ΜΜΕ πολιτικής ορθότητας του Σόρος, υπογράφουν κείμενα υπέρ της προδοσίας των Πρεσπών»

Είναι φανερό πως οι εγκάθετοι εθνομηδενιστές ιδεολόγοι της Νέας Τάξης πραγμάτων δεν έχουν πατρίδα, μισούν όλες τις «εθνικές» πατρίδες και κινούνται σαν σμήνος από αλογόμυγες όπου μυρίζουν εθνικό ψοφίμι.
Αυτό είναι φανερό στο κείμενο των 327 «διανοουμένων» στην Αθήνα και την «επιστολή» στο γνωστό ΜΜΕ.
Οι μόνοι που λείπουν είναι οι πιθανοί εμπνευστές στο παρασκήνιο, όπως Σόρος και «Μπαρούφας» που μαζί με τον άνθρωπο που τον έχρισε πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, το παίζουν τώρα αντιπολίτευση στον Τσίπρα, όχι όμως στα εθνικά — που συμφωνούν όλοι, υπογράφοντες και μη.
Όλοι μέλη επιτροπών για αναθεώρηση ιστορίας των Βαλκανίων που ίδρυσε μετά τον πόλεμο στη Γιουγκοσλαβία (1999-2000) ο Τζώρτζ Σόρος: και οι μετέπειτα «επιστημονικοί συνεργάτες» και βοηθοί τους, όπως και αντίστοιχα φρούτα ξεφωνημένων εθνομηδενιστών από Think Tanks και ΜΜΕ πολιτικής ορθότητας του Σόρος και φίλοι του «Μπαρούφα» σε διάφορα πανεπιστήμια, που δεν εκπροσωπούν παρά μόνο τους εαυτούς τους και τους πάτρονές τους.
Κοινό στοιχείο: Δεν βλέπουν άλλο πρόβλημα στην Ευρώπη της λιτότητας, της πιστωτικής ασφυξίας της ΕΚΤ, της υπερχρέωσης, του Δ’ Ράιχ, της Μέρκελ, των λάθρο-εισβολέων, εκτός από τον «κίνδυνο του εθνικισμού».
Φυσικά στην Ελλάδα είναι σε όλα τα πανεπιστήμια και τα ΜΜΕ τέτοιοι.

Ραχήλ Μακρή

Οικονομολόγος (MSc in Banking) – Πρώην Βουλευτής
Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης
Μέτωπο Νίκης 

www.metoponikis.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου