Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018

ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΦΟΝΙΚΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ! ΟΙ ΑΣΥΡΜΑΤΟΙ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΑΝ ΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΙ ΚΡΟΥΝΟΙ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΑΝ, ΑΛΛΑ "ΟΛΑ ΕΓΙΝΑΝ ΤΕΛΕΙΑ" ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!

Δεν λειτούργησε τίποτε! Ούτε οι ασύρματοι, ούτε οι πυροσβεστικοί κρουνοί οι ποίοι υπήρχαν κατά μήκος των δρόμων σύμφωνα μάλιστα με οδηγίες της ΕΕ, κρουνοί οι οποίοι είχαν τοποθετηθεί από τους Ολυμπιακούς αγώνες του 2004. Όμως όλα λειτούργησαν στην εντέλεια...

σύμφωνα με την κυβέρνηση η οποία προκαλεί για μια ακόμη φορά το κοινό αίσθημα. 
Σύμφωνα με ρεπορτάζ από το pronews, «Οι ασύρματοι δεν λειτουργούσαν». Αυτό υποστήριξε ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών ΒΑ Αττικής Κωνσταντίνος Τσουμάνης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Οι ασύρματοι δεν λειτουργούσαν. Υπάρχουν μαρτυρίες ότι συνάδελφοι που τους έστελναν να απεγκλωβίσουν κόσμο πριν φτάσει η φωτιά και προσπαθούσαν να διαβιβάσουν στον ασύρματο για να δώσουν πού κατευθύνεται η φωτιά, πού να κινηθεί ο κόσμος και δεν απαντούσε ο ασύρματος» είπε μεταξύ άλλων και πρόσθεσε: «Υπάρχουν συνάδελφοι που έχει κλείσει η φωνή τους από τις φωνές, προσπαθούσαν να συνεννοηθούν φωνάζοντας. Είχαν πέσει οι επικοινωνίες, είχαν πέσει οι κεραίες λόγω της φωτιάς, δεν γνωρίζω».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου