Δευτέρα 23 Ιουλίου 2018

ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ, ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ…

ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΟΙ, ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ…
Η συμμετοχή είναι συνενοχή ΠτΔ Προκόπη Παυλόπουλε…
Η “Ελεύθερη Ώρα” πρωταγωνίστρια κατά του Σκοπιανού… 
Γράφει ο Παναγιώτης Αποστόλου
Επικεφαλής Στρατηγικής Πολιτικής
της “Ελλήνων Πολιτείας” - αρθρογράφος
egerssi@otenet.gr
www.egerssi.gr

Αυτό το διάστημα διαβάζω ένα αφάνταστα υπέροχο, όσο και ενημερωτικό βιβλίο με τίτλο: «Το χρονικό της εθνικής μειοδοσίας του ονόματος της Μακεδονίας στη δεκαπενταετία 1990-2005», του “πολίτη” Παναγιώτη Παπαγαρυφάλλου!
Ο “πολίτης” Παπαγαρυφάλλου είναι Πρόεδρος της Επιτροπής Ενημερώσεως Εθνικών Θεμάτων, η οποία ιδρύθηκε το 1978 από τον ΠτΔ Μιχάλη Στασινόπουλο!
Ο “πολίτης”  Παπαγαρυφάλλου είναι ένας ακραιφνής πατριώτης! Υπήρξε....

ιδεολόγος κομμουνιστής, ο οποίος εξορίστηκε και φυλακίστηκε! Ωστόσο, ο πατριωτισμός του για την Ελλάδα παρέκαμψε την πολιτική του ιδεολογία, συγγράφοντας ένα τεράστιας εγκυκλοπαιδικής αξίας πόνημα! Ένα ντοκουμέντο – ημερολόγιο, στο οποίο καταγράφονται σε καθημερινή, σχεδόν, βάση τα όσα έγιναν και παραλείφθηκαν στην πολύχρονη πορεία της εκχωρήσεως του ονόματος της Μακεδονίας μας στα Σκόπια!     
Συγκρατώ από το οπισθόφυλλο το εξής: 
«Πρέπει να σημειωθεί ότι ο βαρύς χαρακτηρισμός των πράξεων και παραλείψεων των κυβερνώντων ως “εθνικής μειοδοσίας” ξεκινά από τον χαρακτηρισμό της εκχωρήσεως του ονόματος της Μακεδονίας μας ως προδοσίας από τον ιδρυτή του ΠΑΣΟΚ μέσα στη βουλή των Ελλήνων»!   

Συμμέτοχος στο εθνικό έγκλημα ο Προκόπης Παυλόπουλος…  

Πριν κάνω αναφορά, σε κάποια σημεία του πολύ σημαντικού αυτού βιβλίου, όπου θα αντιληφθείτε ή θα θυμηθείτε, πως πράγματι από το 1974 μέχρι και σήμερα, στην Πατρίδα μας συντελείται μια Προδοσία διαχρονική, επί όλων των εθνικών μας ζητημάτων, θα σας αναφέρω την είδηση βόμβα που με συγκλόνισε!     
Ο “πολίτης” Παπαγαρυφάλλου με την ιδιότητα του Προέδρου της ως άνω Επιτροπής, καθώς και ο Γραμματέας αυτής κ. Αλέκος Σύρμας, λίγο πριν η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ υπογράψει την κατάπτυστη και εθνικά επιζήμια συμφωνία των Πρεσπών, συγκεκριμένα στις 4 Ιουνίου, επισκέφτηκε τον ΠτΔ Προκόπη Παυλόπουλο στο Προεδρικό Μέγαρο και του ζήτησαν να μην κάνει αποδεκτή αυτήν την προδοτική συμφωνία! Του επέδωσαν δε, τιμής ένεκεν, το ιστορικό βιβλίο του “πολίτη” Παπαγαρυφάλλου στο οποίο σήμερα κάνει αναφορά η αφεντιά μου, καθώς επίσης δυο βιβλία – έργα του “πολίτη” Παπαγαρυφάλλου τα οποία αναδεικνύουν τα εθνικά θέματα της Ηπείρου και της Θράκης!   
Την συνέχεια την αντιλαμβάνεστε, όπως γνωρίζετε, πως ο σημερινός ΠτΔ έχει τις ίδιες ακέραιες ευθύνες με όλους πριν από αυτόν, συμμετέχοντας στο ξεπούλημα της Μακεδονίας μας!

Το ρέκβιεμ της εθνικής ταπείνωσης από δημοσιογράφους και πολιτικούς…

«Κυριακή, 11 Μαΐου 1997, το εθνικό θέμα του ονόματος και το κλείσιμό του σε βάρος της Ελλάδας, μετά και από τις χθεσινές δηλώσεις του Σκοπιανού προέδρου Κίρο Γκλιγκόροφ, περνά μάλλον απαρατήρητο στη σημερινή ειδησεογραφία του Τύπου (σ.σ. του Τύπου των μεγαλοεκδοτών και των μεγαλοδημοσιογράφων διεθνιστών, που έριχναν συνειδητά στάχτη στα μάτια του λαού)! Αυτή η υποβάθμιση δημιουργεί το εύλογο ερώτημα αν είναι σκόπιμη ή πρόκειται για τη δημιουργία πεποιθήσεως στην ελληνική κοινή γνώμη ότι δεν μπορείς να ασχολείσαι με ένα ανύπαρκτο πια ζήτημα, αφού το όνομα θεωρείται γεγονός τετελεσμένο… (σελ. 284)!
…Αυτά είναι λοιπόν τα μαντάτα από τα Σκόπια, όπως τα είδε, τα άκουσε και τα διαπίστωσε η απεσταλμένη της “Αυγής” (σ.σ. εφημερίδας της ΕΔΑ, του Συνασπισμού και σήμερα του ΣΥΡΙΖΑ), η οποία βλέπει …ρατσιστές και “εθνικιστές” μόνο στην Ελλάδα! Αδικία μεγάλης ολκής στο όνομα του …διεθνισμού και μάλιστα όταν διαπιστώνεται πανηγυρικά ότι στα Σκόπια βασιλεύει ένας νόθος εθνικισμός πάνω στον οποίο αγωνιούν να οικοδομήσουν την εθνική τους ταυτότητα (σ.σ. αυτήν που τους εκχώρησε απλόχερα η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ)!
Και ενώ αυτά συμβαίνουν στο “αρραγές εθνικό μέτωπο” των Σκοπίων, η ελληνική κυβέρνηση σ΄ έναν αγώνα δρόμου ακατανόητου γραικυλισμού βοηθά με κάθε τρόπο τη “Δημοκρατία της Μακεδονίας” να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ (σ.σ. σημερινό κατόρθωμα των Τσίπρα – Κοτζιά) και στους “ευρωπαϊκούς μηχανισμούς ασφαλείας” και μάλιστα “με οδηγίες του Θεόδωρου Πάγκαλου για την παροχή πρακτικής βοήθειας” (Το Βήμα, σελ. Α62)! Τόση μεγαλοψυχία πια δεν δείχνουν οι κυβερνήσεις των Αθηνών 
ούτε για τα πιο συγκλονιστικά προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας Φαίνεται όμως πως έτσι τους χτυπούν το ντέφι οι ξένοι και έτσι …χορεύουν οι ίδιοι… (σελ. 285-286)!

Να ποιος είναι ο ΣΥΡΙΖΑ των διεθνιστών…      

Πέμπτη 10 Ιουλίου 1997, η συμφωνία Σημίτη – Ντεμιρέλ στη Μαδρίτη προκαλεί – ευτυχώς – κάποιες σεισμικές δονήσεις στα κομματικά επιτελεία, τα οποία, άλλα ψευδώς και άλλα ειλικρινώς, διαμαρτύρονται, επισημαίνοντας τους εθνικούς κινδύνους. Η πιο σοβαρή αντίδραση προέρχεται από την εσωκομματική αντιπολίτευση του ΠΑΣΟΚ, η οποία ενδέχεται να αποτρέψει την επισφράγιση και ολοκλήρωση της εθνοπροδοσίας, αν τελικά το τολμήσει (σ.σ. που τελικά δεν το τόλμησε)!
Την ικανοποίηση για τη συμφωνία, εκτός από τις κυβερνήσεις των Αθηνών και της Άγκυρας, εκφράζει και ο “Συνασπισμός”, ο οποίος επισημαίνει ότι “μπορεί να αποτελέσει ένα βήμα για την εξομάλυνση των ελληνοτουρκικών σχέσεων, αλλά ότι τα προβλήματα είναι μπροστά μας και οι σχετικές διακηρύξεις θα κριθούν στην πράξη”! Και καταλήγει λέγοντας ότι “είναι σταθερά υπέρ της διαδικασίας προσέγγισης και αποκλιμάκωσης της έντασης” (“Η Αυγή” της 10 Ιουλίου 1997)… (σελ. 297). (σ.σ. τι είχες Γιάννη, ότι είχα πάντα)!

Πώς ο Παπανδρέου εκχώρησε στα Σκόπια το όνομα “Μακεδονία”…

Κυριακή, 3 Μαΐου 1998 όπως ήδη σημειώθηκε ο Ανδρέας Παπανδρέου υπέγραψε την εθνομειοδοτική Ενδιάμεση Συμφωνία της 3ης Σεπτεμβρίου 1995, με την οποία ουσιαστικά παραχωρήθηκε στα Σκόπια το όνομα της Μακεδονίας. 
Τα παρασκήνια αυτής της συμφωνίας μας το εκθέτει ο Αμερικανός πρωταγωνιστής της, Ρίτσαρντ Χόλμπρουκ (σ.σ. ειδικός απεσταλμένος του Μπάρακ Ομπάμα στο Αφγανιστάν και το Πακιστάν – η “Ελευθεροτυπία” των αριστερών διεθνιστών τον υμνούσε ως τον κορυφαίο της διεθνούς διπλωματίας, όταν απέθανε σε ηλικία 69 ετών) σε σχετικό βιβλίο του, απόσπασμα του οποίου προδημοσιεύει σήμερα το “Βήμα”, όπως το μεταδίδει ο ανταποκριτής Αλέξης Παπαχελάς (σ.σ. από τότε έκανε δημοσιογραφικά άλματα ως στέλεχος μεγαλοεκδοτών – μεγαλοκαναλαρχών και ως μέλος της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ) από την Ουάσινγκτον!
Στην ενδοτική αυτή συμφωνία έβαλε το χέρι της και η σύζυγος του Ανδρέα Παπανδρέου, Μιμή, η οποία υποδέχτηκε τον Αμερικανό αξιωματούχο με ένα “σχεδόν διαφανές” ένδυμα. Άλλωστε, το χούι δεν κόβεται…
Λέει ο Χόλμπρουκ πως «προσγειωθήκαμε στην Αθήνα, αργά το πρωί της 4ης Σεπτεμβρίου. Ο Κρις Χιλ και ο ασκών καθήκοντα πρεσβευτή στην Αθήνα Τόμας Μίλερ συνέταξαν ένα σχέδιο ανακοίνωσης μέσα στο αυτοκίνητο, που με μια μεγάλη αστυνομική συνοδεία μας μετέφερε στο Υπουργείο Εξωτερικών… (σελ. 326)! (σ.σ. Έτσι, συντάσσονταν οι ανακοινώσεις των ΗΠΑ και τότε και τώρα. Και δίνονταν στον εκάστοτε ΥΠΕΞ της Ελλάδος για να τις ανακοινώνει στα ΜΜΕ! Ε… Νίκο Κοτζιά;;)!

Ρε απατεώνες, πού βρίσκεται το άγαλμα του Αλέξανδρου;

Τρίτη, 27 Αυγούστου 2002 η “Ελεύθερη Ώρα” που δεν ξεχνά τη Μακεδονία, έχει το εξής πρωτοσέλιδο: «Θα στήσουν άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου στα Σκόπια. Έτσι …εξοφλούν οι ψευτομακεδόνες τις ευεργεσίες μας! Η ιδέα τους ήρθε, γιατί… ενοχλήθηκαν από την πρωτοβουλία Ελλήνων από τις ΗΠΑ να αναγείρουν προτομή του Αλεξάνδρου στη Θεσσαλονίκη» (σελ. 384), (σ.σ. αλήθεια που βρίσκεται επί 42 χρόνια το άγαλμα του έφιππου Μεγάλου Αλεξάνδρου, που φιλοτέχνησε ο γλύπτης, ακαδημαϊκός και Πρύτανης της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών Γ. Παππάς, με σκοπό να τοποθετηθεί στην Πρωτεύουσα της Ελλάδος; Σε ποια αποθήκη το έχετε και σκουριάζει; Ποιοι δεν σας επιτρέπουν την τοποθέτησή του;)!  

Η ταφόπλακα στη Μακεδονία από τις ΗΠΑ…

Τετάρτη, 2 Ιουλίου 2003. Έγινε το ανιστόρητο! Το αναμενόμενο έγινε πραγματικότητα! Οι ΗΠΑ για τα δικά τους συμφέροντα και τα Σκόπια επίσης για τα δικά τους, έκαναν την ανίερη συμφωνία σε βάρος του έθνους των Ελλήνων και της ιστορίας του! Οι “σύμμαχοι” Αμερικανοί εξαιρούνται από την αρμοδιότητα του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου, το οποίο θα δικάζει τα εγκλήματα πολέμου, και τα Σκόπια αναγνωρίζονται ως “Μακεδονία”! Είναι προφανές ότι η συμφωνία αυτή υπήρξε προϊόν ποικίλων “διαπραγματεύσεων” μεταξύ των ΗΠΑ και του δορυφόρου τους, ο οποίος απέκτησε επί τέλους διεθνή ταυτότητα και μάλιστα με το πανάρχαιο όνομα της Μακεδονίας μας!  
Στη συμφωνία αυτή αναφέρθηκε ο Αθηναϊκός Τύπος, από τον οποίο σταχυολογώ τρεις εφημερίδες διαφόρων πολιτικών τάσεων.
Τη μεγαλύτερη προβολή τη δίνει η “Ελεύθερη Ώρα”, η οποία σε οκτάστηλο πρωτοσέλιδό της γράφει:
«Οριστικά και αμετάκλητα αποδέχτηκαν οι Αμερικανοί την ονομασία που ήθελαν οι Σκοπιανοί. Με  …κουμπάρο τον Μπους, τα Σκόπια βαφτίστηκαν “Μακεδονία”. Αφορμή της κατάπτυστης αυτής πράξης της Ουάσιγκτον υπήρξε η επικύρωση της συμφωνίας ΠΓΔΜ – ΗΠΑ για την εξαίρεση των Αμερικανών από το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο!
Η “Καθημερινή” διαθέτει ένα μικρό κομμάτι στα “σύντομα” και δεν παίρνει καμία θέση και μας γνωρίζει ότι οι ΗΠΑ δέχτηκαν την ονομασία “Μακεδονία”…
Το “Έθνος” μας πληροφορεί: «Δώρο Ουάσιγκτον για το “Ναι” στον Μπους»! (σελ. 402-403) (σ.σ. Θλιβερές ημέρες Κώστα Σημίτη και Γιώργου Παπανδρέου)! 

Θα απουσίαζε η Γερμανία;

Τετάρτη, 3 Νοεμβρίου 2004 η πορεία του ονόματος της Μακεδονίας γίνεται συνεχώς πιο ευνοϊκή για τα Σκόπια, όπως αυτό προκύπτει και από την απόφαση της γερμανικής βουλής, η οποία με ειδικό ψήφισμα αναγνώρισε το “δικαίωμά” τους να ονομάζονται “Δημοκρατία της Μακεδονίας” (σελ. 432)!  

Μας τα είχαν προαναγγείλει τα δεινά, εμείς τι κάναμε; 

Αποκορύφωμα της πολιτικής, κοινωνικής και εθνικής αποσύνθεσης  του “κυρίαρχου” ελληνικού λαού είναι τούτα τα αδιανόητα, τα οποία είπε η Πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Μπενάκη στην προσφώνησή της ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας Καρόλου Παπούλια. Αναγγέλλοντας τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας για την εκλογή του είπε και τούτα τα εθνικά ύποπτα, στις π Φεβρουαρίου 2005, και μάλιστα από χειρογράφου:        
«…τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιοριστούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας στη διευρυμένη Ευρώπη, τα δικαιώματα του ανθρώπου και του πολίτη θα υποστούν μεταβολές, καθώς θα μπορούν να προστατεύονται από αρχές και εξουσίες πέραν των γνωστών και καθιερωμένων και πάντως η Δημοκρατία θα συναντήσει προκλήσεις και θα δοκιμαστεί ενδεχομένως από νέες μορφές διακυβέρνησης» (σ.σ. προφανώς εννοούσε την Παγκόσμια κυβέρνηση)!
Πρόκειται ομολογουμένως για ανατριχιαστικές εθνικές τοποθετήσεις και δεσμεύσεις που διακηρύχτηκαν στην πιο επίσημη εθνική στιγμή.   
Ο Πρόεδρος Παπούλιας τα άκουσε σε στάση προσοχής και σιωπής, γεγονός το οποίο μπορεί να ερμηνευτεί ως συγκατάθεσή του στα σχεδιαζόμενα στα σκοτεινά υπόγεια της μυστικής διπλωματίας!
Ωστόσο, υπό συνθήκες στοιχειώδους πολιτικής και εθνικής υγείας, αυτή η τοποθέτηση θα έπρεπε να προκαλέσει θύελλα διαμαρτυριών. Να ξεσηκωθούν και οι πέτρες. Όμως, η ελληνική κοινωνία είναι στη συντριπτική της πλειοψηφία άρρωστη και γι΄ αυτό πέπλος σιωπής και παγωνιάς σκέπασε αυτή την επίσημη εθνική μειοδοσία, η οποία διαβάστηκε από την Πρόεδρο της Βουλής και πέρασε στα επίσημα πρακτικά της (σελ. 474)»!
Οσονούπω επανέρχομαι…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου