Δευτέρα 27 Αυγούστου 2018

ΕΚΑΝΑΝ "ΓΥΑΛΙΑ-ΚΑΡΦΙΑ" ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ, ΕΝΩ 3 ΑΤΟΜΑ ΕΙΧΑΝ ΑΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ ΚΑΤΣΑΒΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΟΠΛΟΥ! Ο 4ος ΔΡΑΣΤΗΣ ΞΑΦΡΙΣΕ ΤΙΣ ΕΙΣΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ!

Με την απειλή κατσαβιδιών και όπλου έδρασαν οι κακοποιοί στο περίπτερο που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Λ. Μεσογείων και Ι. Θεολόγου. Τέσσερα άτομα έσπασαν την προθήκη του περιπτέρου εξαναγκάζοντας τον περιπτερά να βγει διά της βίας από το μαγαζάκι του ...

και τρία άτομα τον είχαν ακινητοποιημένο στο έδαφος με την απειλή κατσαβιδιών και όπλου! Ο 4ος της σπείρας μπήκε στο περίπτερο το οποίο ξάφρισε από τις εισπ΄ραξεις και ό,τι άλλο θεώρησαν ωφέλιμο για τους ίδιους. Η αστυνομία που έφτασε στο σημείο με καθυστέρηση μισής ώρας ενημέρωσε τον επαγγελματία ότι το ίδιο βράδυ (για την ακρίβεια ξημερώματα Σαβ'΄΄ατου προς Κυριακή) οι κακοποιοί είχαν ρημάξει, εκτός από το δικό του, άλλα τρία περίπτερα με τον ίδιο τρόπο. Ο άνθρωπος αισθάνεται τυχερός που βρίσκεται εν ζωή. Οι δράστες ήταν αδίστακτοι και αποφασισμε΄νοι να σκοτώσουν. Πρόκειται για σπείρα που χτυπά από τα μεσάνυχτα μέχρι τα ξημερώματα και μάλλον είναι Γεωργιανής ή Ρουμάνικης καταγωγής. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου