Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018

Ο "ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΛΑΣΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ" ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΠΕΡΙ ΔΙΑΣΠΑΣΗΣ ΤΟΥ Γ.Α.Σ.ΧΟΛΑΡΓΟΥ!

Λάβαμε και δημοσιεύουμε την απάντηση του νέου αθλητικού Συλλόγου...

Η απάντηση έχει ως εξής: 
Αγαπητέ κ.Βραχιολίδη,
Επικοινωνούμε μαζί σας σχετικά με το άρθρο για τον Σ.Κ.Α. Χολαργού-Παπαγού, το οποίο θεωρούμε ανακριβές και προσβλητικό τόσο όσο προς τον σύλλογο μας και κυρίως ως προς τον Υπεύθυνο Προπονητών κ. Σίμο Μπαρδή.
Ο Σύλλογος Κλασικού Αθλητισμού Χολαργού-Παπάγου ιδρύθηκε από δημότες του Παπάγου-Χολαργού με κοινό σκοπό την προώθηση των αξιών του ευ αγωνίζεσθαι και του υγιεινού τρόπου ζωής μέσα από τον αθλητισμό. Ο Σύλλογος μας αγκαλιάστηκε άμεσα από τις δημοτικές αρχές και τους δημότες, από γονείς, παλιούς και νέους αθλητές τη πόλης μας, υποστηρίζοντάς τον με περισσότερες από 100 προεγγραφές.
Το ήθος και η ακεραιότητα του κ. Σίμου Μπαρδή σε συνδυασμό την επαγγελματική του επιτυχία (έχει αναδείξει πολυάριθμους αθλητές σε εθνικό και διεθνές επίπεδο), έκανε πολύ εύκολη την επιλογή μας για την πρόσληψη του σαν Υπεύθυνο προπονητών.
Ο κ. Μπαρδής αποτελεί το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του αθλητισμού στον Δήμο μας.
Το Δ.Σ. του συλλόγου θα επιθυμούσε μία συνάντηση μαζί σας για να λυθούν όλες οι απορίες και οι ανακρίβειες που σε καμία περίπτωση δεν θέλουμε να στιγματίσουν την αρχή των Δραστηριοτήτων μας.

Με εκτίμηση
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.
Μενέλαος Κόκκινος

Σύντομη δική μας απάντηση:
Η εφημερίδα μας δεν υιοθετεί την είδηση, αλλά αποτελεί προϊόν καταγγελίας που είχα από σημαίνοντες παράγοντες του ΓΑΣ, απευθύνει δε πρόσκληση-κάλεσμα στον κ. Σίμο Μπαρδή να δώσει απαντήσεις. Το "ανακριβές και προσβλητικό" του δημοσιεύματος που λέτε, ελπίζω να μην με αφορά προσωπικά, διότι αν ισχύει, τότε δεν πρέπει να γράφουμε τίποτε. Όταν δηλ. κάνει δηλώσεις ο Τσίπρας και καταγγέλλει τον Μητσοτάκη, ο δημοσιογράφος θα εξετάσει αν αυτά που λέει ο Τσίπρας είναι αληθή για να τα δημοσιιοποιήσει; Όχι βέβαια. Βγάζει την είδηση ως έχει και μετά ο Μητσοτάκης απαντά. Φαντάζεσαι τι θα γινόταν αν ο δημοσιογράφος διερευνούσε πρώτα τις δηλώσεις του Τσίπρα ή αν ζητούσε πρώτα από τον Μητσοτάκη να απαντήσει για να βγάλει την είδηση; Τότε δεν θα δημοσιοποιούσε ποτέ το γεγονός προς τα έξω. Τι έκανα λοιπόν εγώ; Μετέφερα προς τα έξω καταγγελία και μομφές μέσα από τον ΓΑΣ σε βάρος του Σίμου Μπαρδή τον οποίο κάλεσα να απαντήσει δημοσίως. Είναι δυνατόν πρώτα να περίμενα να απαντήσει ο Σίμος Μπαρδής και μετά να έβγαζα την είδηση; 
Μία είδηση ανοίγει την πόρτα για διάλογο και αυτό επιδίωξα να κάνω απευθύνοντας πρόσκληση στον κ. Σίμο Μπαρδή ώστε να απαντήσει σε καταγγελίες που υπάρχουν σε βάρος του εντός του ΓΑΣ! Πρέπει να κάναμε την στρουθοκάμηλο κρύβοντας το κεφάλι μας στην άμμο; Προσποιούμενοι δηλαδή ότι δεν συμβαίνει τίποτε; Ο ίδιος ο κ. Σίμος Μπαρδής ασφαλώς θα γνωρίζει τις σε βάρος του μομφές. Ο ίδιος θα αισθάνεται την ανάγκη να δώσει κάποιες εξηγήσεις. Ε, αυτό κάνω εγώ και του ζητώ να μιλήσει και όχι να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Υπάρχει ζήτημα στον ΓΑΣΧολαργού και στις σχέσεις του με τον Σύλλογο και αυτό ανέδειξα.
Ελπίζουμε και περιμένω, μετά τη δική σας απάντηση κύριε Κόκκινε, να απαντήσει και ο κ. Μπαρδής. 
Βεβαίως και με χαρά θα τα πούμε από κοντά. 
Σας ευχαριστώ
Μάκης Βραχιολίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου