Τρίτη, 28 Αυγούστου 2018

ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΙΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΑΜΕΑ! ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ..


Δελτίο Τύπου
                                                                     25 Αυγούστου 2018

Δεκάδες παιδιά είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν στο κατασκηνωτικό πρόγραμμα
του Συνδέσμου Προστασίας Παιδιών και ΑμΕΑ, το οποίο ολοκληρώθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία.

Για ακόμη μία χρονιά δεκάδες παιδιά του Συνδέσμου Προστασίας Παιδιών και ΑμΕΑ είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν στο κατασκηνωτικό...

πρόγραμμα της Πανελλήνιας Οργάνωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων ΑμΕΑ, το οποίο ολοκληρώθηκε σήμερα με πολύ μεγάλη επιτυχία. 

          Τα παιδιά του Συνδέσμου μας φιλοξενήθηκαν στους ιδιαίτερα επιμελημένους χώρους της κατασκήνωσης στον Άγιο Ανδρέα, όπου άνθρωποι με μεράκι, όρεξη και πολύ αγάπη τους προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες.

          Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Προστασίας Παιδιών και ΑμΕΑ  κ. Τίγκας επισκέφτηκε τους χώρους της κατασκήνωσης και είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από τους συνοδούς και τον επικεφαλής για θέματα σχετικά με τη λειτουργία της κατασκήνωσης  και τις δραστηριότητες των παιδιών. Επίσης, ο κ. Τίγκας συνομίλησε με όλα τα παιδιά τα οποία του εξέφρασαν τη χαρά, την αγάπη τους και την ικανοποίηση τους για τις μοναδικές εμπειρίες που αποκόμισαν καθ᾽ όλη τη διάρκεια της παραμονής τους στην κατασκήνωση. Επίσης του αφιέρωσαν μια όμορφη ζωγραφιά τους με αποτύπωση το Χολαργό. 

Ο κ. Τίγκας εμφανώς συγκινημένος από την αγάπη που του έδειξαν τα παιδιά δήλωσε:

 “Είμαι εξαιρετικά χαρούμενος γιατί τα χαμογελαστά πρόσωπα που αντίκρισα σήμερα στην κατασκήνωση, είναι η καλύτερη ανταμοιβή για την καθημερινή προσπάθεια που καταβάλλει όλο το προσωπικό και η διοίκηση του Συνδέσμου.

        Επίσης, είχα την ευκαιρία να πω εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνοδούς των παιδιών καθώς και στον επικεφαλής του προγράμματος κ. Δαγκλή για τη σημαντική και ακούραστη προσφορά τους.

         Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με την ίδια διάθεση και αγάπη γι΄ αυτά τα παιδιά, γιατί πραγματικά αξίζουν ότι καλύτερο».


                                                             Κώστας Τίγκας

                                                                 Πρόεδρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου