Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΟΤΟΠΟΥΛΟΥ: ΑΠΟ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ! ΗΤΑΝ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΞΗ!

Κατερίνα Νοτοπούλου: Πριν από έξι χρόνια, η 24χρονη τότε ΣΥΡΙΖΑία μετρούσε ήδη αρκετή προϋπηρεσία στο γραφείο του σημερινού...

βουλευτή Τριαντάφυλλου Μηταφίδη, εκτελώντας χρέη εκπροσώπου Τύπου για τον υποψήφιο δήμαρχο της Θεσσαλονίκης στις εκλογές του 2010. Αν και η παράταξη «Ανοιχτή Πόλη» δεν πήρε το αποτέλεσμα που προσδοκούσε στην κάλπη, έχοντας αναδειχθεί πέμπτη σε ψήφους, η προσφορά και το έργο της Κατερίνας Νοτοπούλου αναγνωρίστηκαν.

Ετσι, δύο χρόνια μετά, υπογράφηκε από τον Γιάννη Μπουτάρη η σύμβαση πρόσληψής της στον δήμο για δύο μήνες, από τον Ιούνιο έως και τον Αύγουστο του 2012, στον τομέα της καθαριότητας δρόμων.

Μάλιστα, όπως περιγράφεται στην απόφαση, «κυρία απασχόληση της αντισυμβαλλόμενης είναι η αποκομιδή των απορριμμάτων ή το σάρωμα των οδών, πλατειών και κοινοχρήστων χώρων της πόλης, σύμφωνα με τις υποδείξεις του αρμόδιου επόπτη, χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα υλικά και εργαλεία, εφαρμόζοντας το σύνηθες πρόγραμμα της υπηρεσίας, σε διάφορες βάρδιες (πρωί, μεσημέρι, βράδυ) και ακολουθώντας το πρόγραμμα απασχόλησης του λοιπού προσωπικού καθαριότητας».

Βέβαια, σύμφωνα με πληροφορίες, η Κατερίνα Νοτοπούλου ελάχιστα ασχολήθηκε με το νέο της επάγγελμα τότε, καθώς την ίδια περίοδο είχε αυξημένες αρμοδιότητες στον ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης, μετά την ανέλπιστη ανάδειξη του κόμματος στην αξιωματική αντιπολίτευση.

Ετσι, οι… κακές γλώσσες στην πόλη του Θερμαϊκού λένε πως η πρόσληψή της αποτέλεσε ουσιαστικά ένα μικρό «ρουσφέτι» από τον Γιάννη Μπουτάρη στον συνδυασμό της αντιπολίτευσης του Δήμου Θεσσαλονίκης υπό τον Τριαντάφυλλο Μηταφίδη.

με πληροφορίες parapolitika, hellas-now.com

3 σχόλια:

  1. Μα τι νόημα έχει πλέον; Σε μία χώρα ρημαγμένη και ΠΛΗΡΩΣ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΗ, έχετε αυταπάτες ότι τα αξιώματα και οι θέσεις των υπουργών, Π/Θ κλπ αντικατοπτρίζουν κάτι από το κύρος και την εξουσία των αντίστοιχων των κυρίαρχων κρατών; Στην ψωρωκώσταινα πλέον ακόμα και οι Π/Θ είναι κάτι σαν νομάρχες και περιφερειάρχες!Γιαυτό και περιστατικά 'διαττόντων' όπως αυτό της ευειδούς Νοτοπούλου,θα είναι όλο και πιο συχνά. Μην δείτε και την Αλεξανδράτου Π/Θ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΚΥΡΙΑ ΑΥΤΗ ΕΦΑΡΜΟΣΑΙ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΔΙΔΑΞΑΙ Η ΜΑΝΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΠΟ ΚΑΘΑΡΗΣΤΡΙΑ !!!!!!! ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΟΠΟ ΘΕΛΕΙ ΤΡΟΠΟ !!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΚΥΡΙΑ ΑΥΤΗ ΕΦΑΡΜΟΣΑΙ ΚΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΔΙΔΑΞΑΙ Η ΜΑΝΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΠΟ ΚΑΘΑΡΗΣΤΡΙΑ !!!!!!! ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΟΠΟ ΘΕΛΕΙ ΤΡΟΠΟ !!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή