Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2018

ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΡΑΤΟΓΕΝΝΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΛΟΣΧΕΡΩΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΝΑ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΛΑΒΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΟΥΝ ΚΑΘΕ ΛΑΪΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ! ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ!

Όλα δείχνουν ότι πάμε σε μία τερατογέννεση. Σε κυβέρνηση συνεργασίας ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ, όπου βέβαια θα υπάρχει μέσα και το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ του Κουβέλη και ό,τι άλλο αποτελεί τη μπόχα της πολιτικής. Θα...

είναι η τερατoγέννεση η οποία θα επιφέρει μεγαλύτερη καταστροφή. Θα οδηγήσει σε εθνική τραγωδία με το πλήρες ξεπούλημα της Μακεδονίας και από τη ΝΔ! Θα αποτελειώσει τον λαό εκμηδενίζοντας κάθε λαϊκή αντίσταση. Ο λαός δεν πρέπει να πέσει στην παγίδα, αλλά ενωμένος πρέπει να αντισταθεί σε όσα ετοιμάζουν οι εχθροί του τόπου! 

1 σχόλιο:

  1. ΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΑΞΗ ΤΟΥ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥΠΡΟΔΟΣΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΔΗΓΗΣΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ !!!!!!!!!! ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΕΑΝ ΕΝΩΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΔΙΑΣΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΤΡΙΩΤΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ !!!!!!!!!!!! ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΤΟΥΣΑΦΗΣΟΥΜΕ ?????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή