Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2018

ΚΑΜΜΕΝΕ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΤΗ ΧΩΡΑ ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ! ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΚΟΜΑΝΤΟΣ ΑΛΩΝΙΖΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ! Η ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ ΤΗΣ ΣΥΜΦΟΡΑΣ!


01 Σεπτεμβρίου 2018
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Ραχήλ Μακρή: «Καμμένε κατήντησες την χώρα ξέφραγο αμπέλι. Οι Τούρκοι κομάντος αλωνίζουν μέχρι και σε ξενοδοχεία της ...


Αλεξανδρούπολης και τολμάς να μιλάς με τον περιφερόμενο θίασο των υπουργών σου για πατρίδα»

Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζονται οι the Times του Λονδίνου https://www.thetimes.co.uk/article/commandos-accused-of-taking-part-in-failed-turkish-coup-go-missing-g62v5d2kg στις 20 Φεβρουαρίου του 2018, 5 Τούρκοι κομάντος διέφυγαν οδικώς από την Τουρκία και κατέλυσαν σε ξενοδοχείο της Αλεξανδρούπολης, αφού πρώτα ζήτησαν άσυλο όπου εισέβαλλαν Τούρκοι των ειδικών δυνάμεων και τους απήγαγαν μέσα από το ξενοδοχείο. 
Το γεγονός αυτό, που έλαβε χώρα πριν την αιχμαλωσία των 2 Ελλήνων αξιωματικών αποδεικνύει, ότι οι Τούρκοι είχαν ήδη εισβάλλει στην χώρα, σε ελληνική πόλη μια φορά παραβιάζοντας τα σύνορα μας για να απαγάγουν τους 3 από τους 5 Τούρκους που είχαν ζητήσει πολιτικό άσυλο. 
Οι άλλοι δυο εξαφανίστηκαν στις 20 Αυγούστου του 2018 και δεν έχουν καμία σχέση με τους 8 που εξαφανίστηκαν μετά την πυρκαγιά στο Μάτι. 
Ο κύριος Καμμένος που δεν «ήξερε» πως έγινε η ενέδρα στους 2 Έλληνες αξιωματικούς είχε ήδη επιτρέψει σε Τούρκους να «αλωνίζουν» στην χώρα και να απαγάγουν όποιον επιθυμούν. 
Καμμένε κατήντησες την χώρα ξέφραγο αμπέλι. Οι Τούρκοι κομάντος αλωνίζουν μέχρι και σε ξενοδοχεία της Αλεξανδρούπολης και τολμάς να μιλάς με τον περιφερόμενο θίασο των υπουργών σου για πατρίδα.

Ραχήλ Μακρή

Οικονομολόγος (MSc in Banking) – Πρώην Βουλευτής

Επικεφαλής του Μετώπου Νίκης


Μέτωπο Νίκης 

www.metoponikis.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου