Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018

ΧΑΜΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕ ΧΟΛΑΡΓΟ-ΠΑΠΑΓΟΥ! ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ! ΝΕΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ!

Χαμός προβλέπεται να γίνει στις δημοτικές εκλογές οι οποίες πλησιάζουν πλέον! 
Ο Ηλίας Αποστολόπουλος ως Δήμαρχος συγκεντρώνει...


τις περισσότερες πιθανότητες να επανεκλεγεί, ωστόσο ο πολυπόθητος στόχος του να λάβει από την πρώτη Κυριακή 50% δεν φαίνεται να ευοδώνεται, ειδικά μετά την ανακοίνωση του Δημήτρη Τούτουζα ότι θα διεκδικήσει τη Δημαρχία. 
Οι εκλογές θα έχουν έντονο σασπένς με δεδομένο ότι, εκτός από τις προαναφερθείσες υποψηφιότητες, θα έχουμε και τον Κώστα Τίγκα, αλλά και τον Νικήτα Κανάκη να διεκδικούν τη Δημαρχία! 
Αυτές τις μέρες διενεργήθηκε δημοσκόπηση από πολύ μεγάλη εταιρεία, τα δημοσκοπικά στοιχεία της οποίας δείχνουν ανατροπή στο πολιτικό σκηνικό του Χολαργού-Παπάγου, σε σχέση με προηγούμενη δημοσκόπηση. Και αυτό διότι η πρώτη δημοσκόπηση είχε γίνει με την παρουσία του Νικήτα Κανάκη σε αυτή, αλλά χωρίς του Δημήτρη Τούτουζα. Σήμερα λοιπόν η δημοσκόπηση συμπεριλαμβάνει τον Δημήτρη Τούτουζα ανάμεσα στους υποψηφίους Δημάρχους και δείχνει ότι...ανακατεύεται η τράπουλα με ανατροπές των συσχετισμών και με νέα δυναμική που προβάλλει τόσο ο Δημήτρης Τούτουζας, όσο και ο Κώστας Τίγκας λόγω της αδιάλειπτης παρέμβασής του στα κοινά, αλλά και στα δρώμενα των πόλεων Παπάγου-Χολαργού, στοιχείο που καθιστά γνωστή την παρουσία του σε όλους τους δημότες. Μ άλλα λόγια και ενώ η πρώτη δημοσκόπηση έδινε στον Νικήτα Κανάκη τη 2η θέση, σήμερα το σκηνικό φαίνεται να αλλάζει. 
Περισσότερα δεν μπορούμε να πούμε. 
Σας δώσαμε ένα κλίμα, αλλά ακόμη είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα. Οι υποψήφιοι συγκεντρώνουν τις δυνάμεις τους και ο δρόμος είναι μακρύς. Μέχρι τις εκλογές θα ζήσουμε αρκετές ακόμη ανατροπές! 

1 σχόλιο:

  1. ΕΧΕΣΤΗ Η ΦΟΡΑΔΑ ΣΤΟ ΓΕΝΝΙ ΤΖΑΜΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ.ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ Η ΦΟΡΑΔΑ ΜΟΝΟ ΚΑΙΓΕΤΑΙ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΕΦΟΣΟΝ ΟΥΔΕΙΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΕΥΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΙΝΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ.ΕΙΠΑΜΕ,ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΣΟ ΘΑ ΣΚΑΒΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΑΚΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΚΑΒΟΥΜΕ,ΠΕΦΤΟΥΜΕ ΜΕΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή