Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ! Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΕΝ ΧΑΝΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΕΛΑΧΙΣΤΗ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ! ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ, ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ, ΠΑΡΟΧΕΣ, ΠΡΟΧΩΡΕΙ ΣΕ ΑΘΡΟΕΣ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΙ!

Ο Τσίπρας δεν χάνει εύκολα τις εκλογές. Ποντάρει στην...ευφυΐα του Έλληνα ψηφοφόρου! Ήδη μοιράζει αφειδώς παροχές, επιδόματα, αναδρομικά και οι ψηφοφόροι, ειδικά οι συνταξιούχοι ετοιμάζονται να...

τον ξαναψηφίσουν! "Γεμίζουν τα πορτοφόλια μας", λένε και ξεχνάνε αμέσως τη σφαγή που υπέστη ο ελληνικός λαός και η χώρα!
Δείγμα σημαντικό λοιπόν η ...τεράστια ευφυΐα του Έλληνα και σε αυτή ποντάρει ο Τσίπρας! Όπως επίσης, οι αθρόες ελληνοποιήσεις στις οποίες έχει επιδοθεί με αποτέλεσμα οι λαθρομετανάστες ή παράτυποι μετανάστες (όπως θέλει η κυβέρνηση να τους αποκαλούμε) να λαμβάνουν την ελληνική ιθαγένεια! 
Όλα αυτά δείχνουν ότι η υπόθεση-εκλογές για τον Τσίπρα όχι μόνον δεν έχει κλείσει σε βάρος του, όχι μόνον δεν θα υπάρχουν διαφορές των 8-10 μονάδων υπέρ του Μητσοτάκη, αλλά θα δούμε...ντέρμπι! Σε λίγο θα βγουν δημοσκοπήσεις στα...όρια του στατιστικού λάθους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου