Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018

ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ: "ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΑΡΜΟΔΙΟΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΝΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ"! ΑΡΑ, Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΤΟΥΡΚΙΑ, ΑΛΒΑΝΙΑ, ΣΚΟΠΙΑ, ΗΠΑ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ...ΡΟΥΘΟΥΝΙ! ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!!!!

Μετά την τελευταία απόφαση του ΣτΕ στην προσφυγή των μακεδονικών οργανώσεων προκειμένου να καταδικασθεί η Συμφωνία των Πρεσπών, απόφαση σύμφωνα με την οποία οι Έλληνες δικαστές δηλώνουν αναρμόδιοι διότι δεν μπορούν να παρέμβουν σε θέματα εξωτερικής ....

πολιτικής της εκάστοτε κυβέρνησης, το συμπέρασμα που βγαίνει αβίαστα είναι ότι εφόσον δεν μπορεί να παρέμβει η ελληνική Δικαιοσύνη σε κανένα θέμα εξωτερικής πολιτικής, άρα η κυβέρνηση (εν προκειμένω αυτή του Τσίπρα) μπορεί να ξεπουλήσει ακόμη και τα εδάφη της χώρας στους δανειστές (βλέπε Γερμανούς), στους Τούρκους, τους Σκοπιανούς, τους Αλβανούς και βεβαίως τους Αμερικάνους και να μην ανοίξει ρουθούνι! Όχι μόνο δηλαδή δεν υφίσταται θέμα εσχάτης προδοσίας, αλλά εφόσον ο λαός αντισταθεί στο ξεπούλημα της χώρας, οι Έλληνες δικαστές έχουν δικαίωμα να ζητήσουν τη σύλληψη των αντιδρούντων Ελλήνων και να προχωρήσουν στην καταδίκη τους!
Αυτά συμβαίνουν εν έτει 2018!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου