Σάββατο, 22 Δεκεμβρίου 2018

ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ Η ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΤΣΙΤΗ: ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΠΠΑ!

Τον δικαστικό έλεγχο της υπόθεσης Πετσίτη ζητά η Ζωή Κωνσταντοπούλου, σημειώνοντας παράλληλα πως «αν θέλουμε να...


μιλάμε για στοιχειώδη διαφάνεια, θα πρέπει να ελεγχθεί η υπόθεση και θα πρέπει ο Αλέξης Τσίπρας να πει ποιος είναι ο κ. Πετσίτης».

«Ο Πετσίτης δεν είναι στο περιθώριο, αλλά είναι στο κέντρο των διαδικασιών» συμπλήρωσε η ίδια.

Η κ. Κωνσταντοπούλου ανέφερε ακόμη πως «ήταν ένας μόνιμος συνοδός στις μετακινήσεις του Παππάς, την περίοδο που ήταν διευθυντής του γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν αντιπολίτευση».


Λίγο αργότερα περιέγραψε πιο γλαφυρά: «Του κρατούσε την τσάντα στα ραντεβού του».

«Το πρόσωπο είναι χωρίς προσόντα και είναι επιλογή του Παππά και αυτό είναι αηδιαστικό, γιατί την ώρα που πολλοί αναζητούν ένα μεροκάματο, υπάρχει μια παρέα η οποία επωφελούμενης της εξουσίας, έπιασε την καλή και εκμεταλλεύτηκε την εξουσία εις βάρος του δημοσίου και τους ελληνικού λαού. Όπως το γεγονός ότι είναι σύμβουλος στρατηγικής ο Καρανίκας χωρίς προσόν, έτσι κι αυτό αναδεικνύει την φαυλοκρατία και την παρεοκρατία» συνέχισε.

«Είναι ένας ωφελημένος, η οικονομική και κοινωνική εκτίναξη του οποίου δείχνει το ποιον της κυβέρνησης. Για ένα πράγμα πρέπει να ευχαριστήσουμε τον Τσίπρα και τον Παππά, γιατί μας έδειξαν ποιος είναι ο απόπατος» πρόσθεσε στη συνέντευξή της στο Σκάι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου