Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018

Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ! ΑΜΦΙΣΒΗΤΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ: "Η ΚΡΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗ"! ΧΑΡΤΕΣ-ΠΡΟΚΛΗΣΗ

Aμφισβητούν τα πάντα οι Τούρκοι. Η Άγκυρα είναι ζαλισμένη από τις...

ενεργειακές συμμαχίες που λαμβάνουν χώρα στην Α. Μεσόγειο και με χάρτες-πρόκληση, προσπαθούν να διαγράψουν και να εξαφανίσουν τα πάντα.

Μάλιστα φθάνουν στο σημείο να αμφισβητήσουν και την Ελληνικότητα της Κρήτης. Απίστευτη προπαγάνδα, που όμως από πίσω κρύβεται το ύπουλο σχέδιο της Άγκυρας.

Η Αθήνα θα πρέπει να βρίσκεται σε ετοιμότητα, καθώς ο Ερντογάν είναι έτοιμος να παίξει τα ρέστα του για να δημιουργήσει τετελεσμένα στην περιοχή.

Είναι γνωστό ότι η Τουρκία εδώ και χρόνια κάνει ότι δεν βλέπει το Καστελόριζο. Πλέον όμως θέλει να σβήσει από τον χάρτη και την Κρήτη.

Όλα δείχνουν ότι έχει μπει μπροστά το σχέδιο πλήρους αμφισβήτησης των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδας σε ολόκληρη την περιοχή με την Τουρκία να διεκδικεί να επεκτείνει την δική της ΑΟΖ μέχρι τα νότια της Κρήτης.

OI XΑΡΤΕΣ-ΠΡΟΚΛΗΣΗ

Οι Τούρκοι, εφόσον έχουν προχωρήσει σε έναν σχεδιασμό διαμελισμού της κυπριακής ΑΟΖ μεταξύ της ίδιας και των γειτονικών χωρών, σήμερα έρχονται να τον συμπληρώσουν με ένα άλλο θεωρητικό μοντέλο:

Ότι μόνον το ένα τέταρτο της Κρήτης ανήκει στην Ελλάδα και, ως εκ τούτου, ο καθορισμός της ΑΟΖ θα πρέπει να καθοριστεί με έναν τρόπο όπως η Άγκυρα τον αντιλαμβάνεται, δημιουργώντας μια τουρκική λίμνη. Μυρίζονται αέριο και επιδιώκουν να βάλουν χέρι στην Κρήτη, αναφέρει η εφημερίδα ΣΗΜΕΡΙΝΗ της Κύπρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου