Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2018

ΤΙ ΣΑΣ ΛΕΓΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ; ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ: Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΘΑΝΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

Πώς και γιατί συμβαίνουν όλα αυτά; Πώς είναι δυνατόν το σάπιο πολιτικό ...


σύστημα να ζει και να βασιλεύει; Αφού υπάρχουν κάποιοι που το στηρίζουν και αποτελούν τους βαστάζους του! Ιδού λοιπόν η Χρυσή Αυγή στηρίζει την Κατερίνα Θάνου  και με τις ψήφους της την θέτει  επικεφαλής της Επιτροπής Ανταγωνισμού.
Σύμφωνα με το Protagon.gr, εν μέσω αντιδράσεων από τη Νέα Δημοκρατία (με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να έχει ήδη κοινοποιήσει το θέμα στις Βρυξέλλες), τη Δημοκρατική Συμπαράταξη και το Ποτάμι, «πέρασε» την Τετάρτη από την αρμόδια Επιτροπή της Βουλής ο διορισμός της Κατερίνας Θάνου (προϊσταμένης του Νομικού Γραφείου του Πρωθυπουργού) στη θέση της επικεφαλής της Επιτροπής Ανταγωνισμού. Για να γίνει αυτό βέβαια εκτός από τις ψήφους της κυβερνητικής πλειοψηφίας, χρειάστηκαν και αυτές της Ενωσης Κεντρώων και της Χρυσής Αυγής (σε μία ακόμη συμπόρευση του ναζιστικού μορφώματος με επιλογές της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ). Καταψήφισαν ΝΔ, ΔΗΣΥ και Ποτάμι ενώ το ΚΚΕ δήλωσε «παρών». «Για την ΝΔ η συγκεκριμένη πρόταση είναι προκλητική και απαράδεκτη. Υπονομεύει την ανεξαρτησία της Επιτροπής Ανταγωνισμού. Γεννά ζήτημα λειτουργίας της ίδιας της Αρχής και λέμε από τώρα ότι ως τέτοιο θα το αντιμετωπίσουμε ως κυβέρνηση», παρατήρησε ο Μάκης Βορίδης προναγγέλλοντας ουσιαστικά επανεξέταση της τοποθέτησης Θάνου στην προεδρία της Επ. Αντ. Η απάντηση όμως ήταν άμεση και με την ίδια την κυρία Θάνου να διαμηνύει μετά το τέλος της συνεδρίασης μιλώντας σε δημοσιογράφους πως «δεν μπορεί να με διώξει κανείς. Μόνο αν παραιτηθώ»! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου