Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2018

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΕΛΕΝΗΣ ΤΟΠΑΛΟΥΔΗ: «ΤΗΣ ΕΡΙΞΕ ΚΡΟΣΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΟ ΓΚΡΕΜΟ ΑΠΟ ΥΨΟΣ 10 ΜΕΤΡΩΝ» – ΑΛΛΗΛΟΚΑΡΦΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΥΣ – ΤΙ ΕΙΠΕ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ Ο 21ΧΡΟΝΟΣ ΡΟΔΙΤΗΣ

Όσα είπε ο Έλληνας κατηγορούμενος κατά τη σύλληψή του έρχονται σε πλήρη αντίθεση με αυτά που είπε στον ανακριτή, δύο μέρες μετά. 

Σύμφωνα με τον λιμενικό που ήταν παρών στη σύλληψη του 21χρονου, όπως μετέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός Star, τον άκουσε να λέει ότι και οι...

δύο πέταξαν την άτυχη φοιτήτρια στο γκρεμό από ύψος 10 μέτρων.

«Ενώ τον είχαμε συλλάβει μόνος του μας αποκάλυψε «Ο …..της έριξε ένα «κροσέ» και αυτή σχεδόν λιποθύμησε πέφτοντας πάνω μου. Συνερχόμενη είπε θα τα πει όλα στην αστυνομία και ο …..εξαγριώθηκε και έπιασε το σίδερο χτυπώντας τη με αλλεπάλληλα χτυπήματα στο κεφάλι. Μετά ενώ ήταν ακόμα ζωντανή μας παρακαλούσε να την πάμε στο νοσοκομείο αλλά έπρεπε να το τελειώσουμε. Τότε πήγαμε μαζί και την πετάξαμε στα βράχια”, ήταν τα λόγια του.

Να σημειωθεί ότι λίγες μέρες αργότερα, ο 21χρονος ισχυρίστηκε ότι στο γκρεμό την πέταξε μόνος του ο Αλβανός και ότι εκείνος έμεινε πίσω να καθαρίσει. «Αυτός μάζεψε τα πράγματά της και πήγε και τα πέταξε και εγώ έμεινα στο σπίτι να καθαρίσω τα αίματα να μην καταλάβει τίποτα η οικογένειά μου. Σε όλο το σπίτι είχε αίματα κάτω στο πάτωμα πάνω στο ταβάνι στους τοίχους παντού”, είπε ο Έλληνας κατηγορούμενος στον ανακριτή.

«Δεν έγινε ερωτική πράξη” σύμφωνα με τον 19χρονο

Ο Αλβανός κατηγορούμενος, από την πλευρά του, προσπάθησε να πείσει ότι η 21χρονη Ελένη δεν βιάστηκε, κάτι που η ιατροδικαστική έκθεση διαψεύδει, αφού δείχνει ότι υπήρξε σεξουαλική κακοποίηση.

«Καμία ερωτική πράξη δεν πρόλαβε να γίνει με κανέναν από τους δύο .Ο …..ξεκίνησε να την χτυπά με μπουνιές «κροσέ». Η Ελένη τότε άρχιζε να φωνάζει λέγοντας «βοήθεια « εγώ δεν επενέβη γιατί φοβήθηκα ήταν ο …σε έξαλλη κατάσταση. Τότε πήγε και πήρε από την κουζίνα ένα μαχαίρι. Έκανε σαν παρανοϊκός”, ήταν τα λόγια του 19χρονου στον ανακριτή.

Έφεση στους καβγάδες ο 21χρονος

Σύμφωνα με καταγγέλουσα στο Star, o 21χρονος είχε έφεση στους καβγάδες. «Όλοι λέγανε ότι είναι αλητόπαιδο. Είχε σπάσει ένα μπουκάλι και το είχε χώσει στο μάτι του φύλακα δεν είχε καλή συμπεριφορά με τους άλλους. Από μικρός είχα ακούσει ότι είχε θέμα φαινόταν ο τρόπος που μιλούσε ξεχνούσε τι έλεγε. Φαινόταν ότι δεν ήταν στα καλά του”.
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου