Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2018

ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ! ΤΣΙΠΡΑΣ: "ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ"! ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΝ ΓΙΑ "ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ"!

Διαβάστε τι είπε ο προδότης, δείτε και το παρακάτω βίντεο και οπλιστείτε...

με υπομονή και αγωνιστικότητα γι'΄αυτά που έρχονται και τα ετοίμασε αυτός ο Εφιάλτης πολιτικός. Προδότης με πατέντα είναι ο οποίος εμφανίζει τον εαυτό του ως...πατριώτη! 
Το παρακάτω δημοσίευμα είναι από το newsbeast.gr
«Η συμφωνία των Πρεσπών βάζει τέλος στην παραχάραξη της ιστορίας μας. Κλείνει οριστικά και αμετάκλητα, τη προσβλητική οικειοποίηση της Αρχαίας Ελληνικής Μακεδονίας», είπε ο Αλέξης Τσίπρας από το Παλαί ντε Σπορ.

Πρόσθεσε ότι «κλείνει οριστικά και αμετάκλητα, τη παραδοξολογία του αλυτρωτισμού από την ΠΓΔΜ, με τρόπο σαφή και καθαρό ο οποίος από εδώ και στο εξής θα αποτυπώνεται και στο Σύνταγμα της γειτονικής χώρας».

«Κλείνει οριστικά και αμετάκλητα», είπε, «το παράθυρο που άνοιξε η εθνικά ανεύθυνη στάση των ελληνικών κυβερνήσεων, που οδήγησε στο να αναγνωριστεί παγκοσμίως η γειτονική μας χώρα, με τη σημερινή συνταγματική της ονομασία, δηλαδή ως δημοκρατία της Μακεδονίας».

Ο πρωθυπουργός ξεκαθάρισε ότι «η γειτονική χώρα, όταν και μόνο όταν ολοκληρώσει το σύνολο των υποχρεώσεων της που ορίζει η συμφωνία, θα ενταχθεί στους διεθνείς θεσμούς και θα αναγνωρίζεται παγκόσμια με τη νέα της ονομασία, ονομασία που κατοχυρώνει και μέσω της συνταγματικής μεταρρύθμισης».

Όπως επεσήμανε, «εκεί που για 25 ολόκληρα χρόνια οι εθνικισμοί και στις δύο πλευρές των συνόρων δυναμίτιζαν κάθε προσπάθεια επίλυσης, εκεί που έχτισαν πολιτικές καριέρες, διάφοροι πατριδοκάπηλοι, κήρυκες του μίσους, εμείς ήρθαμε να δώσουμε λύση προς όφελος της Ελλάδας, της Μακεδονίας μας, προς όφελος των Βαλκανίων, προς όφελος της ειρήνης, της συνεργασίας και της συνανάπτυξης στην περιοχή μας».

Ο Αλέξης Τσίπρας υπενθύμισε ότι δεν άνοιξε αυτή η κυβέρνηση το «Μακεδονικό», αλλά «το ζήτημα αυτό ήταν ανοιχτό για δεκαετίες, σαν ανοιχτή πληγή που κακοφόρμιζε και μόλυνε όλη την περιοχή και έπρεπε κάποια στιγμή να κλείσει».

«Εμείς είχαμε απλά το θάρρος να προχωρήσουμε. Με προσοχή, ευθύνη, μετριοπάθεια, αλλά και αποφασιστικότητα. Και με μόνο οδηγό τον πατριωτισμό», τόνισε.

«Πατριωτισμός», είπε ο κ. Τσίπρας, «είναι η έγνοια για την πρόοδο και τη συλλογική ευημερία της δικής σου πατρίδας. Δεν είναι η καταστροφή μιας άλλης πατρίδας. Πατριωτισμός είναι να αγαπάς τη δική σου πατρίδα, και να θυσιάζεσαι γι' αυτή. Όχι να μισείς άλλες πατρίδες».

«Δεν πουλάει η αριστερά τη Μακεδονία. Σώζει η αριστερά τη πολιτισμική και ιστορική κληρονομιά της ελληνικής Μακεδονίας. Αυτό κάνει η αριστερά με τη Συμφωνία των Πρεσπών», τόνισε.

Συμπλήρωσε ότι «δεν θα επιτρέψουμε λοιπόν σε κανέναν έμπορο της πατρίδας, να κουνάει το δάχτυλο στη παράταξη της αριστεράς. Αρκετά με τους κερδοσκόπους του μίσους».

«Εμείς αγαπάμε την Ελλάδα με την έγνοια εκείνη, που σε κάνει να δεις καθαρά ότι το συμφέρον της δικής σου χώρας απαιτεί τη συνεργασία και τη φίλια με το γείτονα».

Πατριωτισμός, είπε ο Αλέξης Τσίπρας, είναι να είσαι περήφανος για τις παραδόσεις και την ιστορία του τόπου σου, «όχι να είσαι φοβικός, όχι να αναζητάς συνομωσίες και αόρατους εχθρούς, να κυνηγάς μάγισσες, να κερδοσκοπείς με τα πατριωτικά αισθήματα των άλλων».

«Πατριωτισμός», είπε, «είναι να γνωρίζεις και να τιμάς την ιστορία αυτών που έπεσαν με τη σημαία στο χέρι»: «Τη γαλανόλευκη που ανέμιζε στα χωριά και τις πόλεις της Ελεύθερης Ελλάδας του ΕΑΜ, που έδιωξε τον κατακτητή. Πριν τον εμφύλιο. Τη γαλανόλευκη που τύλιγε στις πλάτες του ο Γρηγόρης Λαμπράκης, οργώνοντας ολόκληρη την Ελλάδα για την Ειρήνη και τη Δημοκρατία. Πριν πέσει νεκρός από τους Γκοτζαμάνηδες. Τη γαλανόλευκη που σήκωσαν ψηλά στην πύλη του Πολυτεχνείου, οι φοιτητές και οι φοιτήτριες της αντιδικτατορικής πάλης, πριν βαφτεί με το αίμα τους, όταν γκρέμιζε την πύλη το τανκ».

«Πατριωτισμός είναι να μη σωπαίνεις, απέναντι στο τέρας του φασισμού, αλλά να σηκώνεις ανάστημα απέναντι σε αυτούς που ντροπιάζουν τη σημαία, κρατώντας τη με χέρια βουτηγμένα στο αίμα αθώων και αδυνάμων», τόνισε ο κ. Τσίπρας, «απέναντι σε αυτούς που με το ένα χέρι κραδαίνουν τον ήλιο της Βεργίνας και στο άλλο έχουν πάνω στο δέρμα τους τον αγκυλωτό σταυρό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου